Ondrej71 Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) A tak to má byt! Jaké máš pocity při všech těch ostatních hodinkách?Pocity jsou zvláštní. Strašně lehké, je to nezvyk. Ale na účel na ktery je chci budou super - kolo, zahrada, hory A baví mě, že na ně nebudu muset brát žádný ohled, což na ty ostatní beru Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Ondrej71
Dokusan Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Po té spoustě potapek a chrono dnes něco jednoduchého
snake Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Chtel jsem je pustit,ale jak se na ne zadivam-hned vim,ze je to blbost... Fotka hrozna,ale hodinky za to nemuzou ...
zhrado Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Dnes za pilota.Bože to je nádhera. Jedny z najkrajších hodiniek.. Raz ich musím mať
Sundance Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Po té spoustě potapek a chrono dnes něco jednoduchého Omlouvám se za neznalost, ale co je to za hodinky? Vypadají super
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace...
siwi Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Pocity jsou zvláštní. Strašně lehké, je to nezvyk. Ale na účel na ktery je chci budou super - kolo, zahrada, hory A baví mě, že na ně nebudu muset brát žádný ohled, což na ty ostatní beru Tak to máme stejně.
Dokusan Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Omlouvám se za neznalost, ale co je to za hodinky? Vypadají super Vratislavia Conceptum Formmeister. A na živo vypadají výrazně lépe než na fotkách. Za pár korun opravdu skvělý hodinky
clockyclock Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Vratislavia Conceptum Formmeister. A na živo vypadají výrazně lépe než na fotkách. Za pár korun opravdu skvělý hodinkyAz na tu rezervu chodu vypadaji jak Moser
Maxel Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace...Tos měl říct, mam havarijní malou sadu v autě. Sedí Ti skvěle! Jinak takové rychlé setkání dvou pacientů Díky! Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Maxel
petr_cha Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Jako Vit, ale takove foto nesvedu ani zdaleka.Sak on je taky nefotil u topení.. :-)
petr_cha Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Tos měl říct, mam havarijní malou sadu v autě. Sedí Ti skvěle! Jinak takové rychlé setkání dvou pacientů Díky! Hodne pekne.. umel bych si predstavit, ze bych par kousku z toho stolu vyzkousel.. :-)
AndyAaron Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Tos měl říct, mam havarijní malou sadu v autě. Sedí Ti skvěle! Jinak takové rychlé setkání dvou pacientů Díky!Na to, jak tam bylo mizerne svetlo, se ti ta fotka povedla. Jinak v poho. Na tom remeni sedi pekne. Az dorazi naradi, tak pridam dilek k tahu a bude. Aspon zatim neposkrabu sponu
Maxel Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Na to, jak tam bylo mizerne svetlo, se ti ta fotka povedla. Jinak v poho. Na tom remeni sedi pekne. Az dorazi naradi, tak pridam dilek k tahu a bude. Aspon zatim neposkrabu sponu Nepovedla, ale Snapseed je kouzelník Jinak taky jsem netušil, že budeš přidávat dílek - hádal jsem ty naše ručky cca stejné.
Maxel Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 (upraveno) Hodne pekne.. umel bych si predstavit, ze bych par kousku z toho stolu vyzkousel.. :-)Hlavně jedny, viď Nabídka na zápůjčku stále platí. --- ed: sry za tolik příspěvků, na ajpedu mi nejede multici Upraveno 7. srpna 2017 uživatelem Maxel
Bells Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace... Tydle Omegy jsou strašně krásný, vlastně jedny z nej Speedů
Dokusan Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2017 Az na tu rezervu chodu vypadaji jak Moser Tak to by byla významná pochvala, ale jedině co mají společné je umístění a tvar lichobeznikoveho datumoveho okenka
Doporučené příspěvky