Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

A tak to má byt! Jaké máš pocity při všech těch ostatních hodinkách?

Pocity jsou zvláštní. Strašně lehké, je to nezvyk. Ale na účel na ktery je chci budou super :) - kolo, zahrada, hory

A baví mě, že na ně nebudu muset brát žádný ohled, což na ty ostatní beru ;)

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace...

40557a269286b856251ffa4c844e24a7.jpg

Odesláno

Pocity jsou zvláštní. Strašně lehké, je to nezvyk. Ale na účel na ktery je chci budou super :) - kolo, zahrada, hory

A baví mě, že na ně nebudu muset brát žádný ohled, což na ty ostatní beru ;)

Tak to máme stejně.

Odesláno

Omlouvám se za neznalost, ale co je to za hodinky? Vypadají super :)

Vratislavia Conceptum Formmeister. A na živo vypadají výrazně lépe než na fotkách. Za pár korun opravdu skvělý hodinky

Odesláno (upraveno)

Nerekl bych, ze muze mit nekdo mensi ruku nez ja. Dnes jsem ho potkal Jelikoz mi vercajk jeste pluje nekde po mori, tak jsem musel svou novou akvizici shodit z tahu a nahodit remen. Jedinny pouzitelny po ruce byl remen z Borealis. A celkem to sedi, i kdyz pro Omegu to je tedy degradace...

Tos měl říct, mam havarijní malou sadu v autě. Sedí Ti skvěle!

Jinak takové rychlé setkání dvou pacientů :) Díky!

8c179aac9c095c7dfaab62f05e674f38.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

8c179aac9c095c7dfaab62f05e674f38.jpg

Hodne pekne.. umel bych si predstavit, ze bych par kousku z toho stolu vyzkousel.. :-)
Odesláno

Na to, jak tam bylo mizerne svetlo, se ti ta fotka povedla.

Jinak v poho. Na tom remeni sedi pekne. Az dorazi naradi, tak pridam dilek k tahu a bude. Aspon zatim neposkrabu sponu ;)

Odesláno

Na to, jak tam bylo mizerne svetlo, se ti ta fotka povedla.

Jinak v poho. Na tom remeni sedi pekne. Az dorazi naradi, tak pridam dilek k tahu a bude. Aspon zatim neposkrabu sponu ;)

Nepovedla, ale Snapseed je kouzelník :)

Jinak taky jsem netušil, že budeš přidávat dílek - hádal jsem ty naše ručky cca stejné.

Odesláno (upraveno)

Hodne pekne.. umel bych si predstavit, ze bych par kousku z toho stolu vyzkousel.. :-)

Hlavně jedny, viď :D Nabídka na zápůjčku stále platí.

---

ed: sry za tolik příspěvků, na ajpedu mi nejede multici

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tydle Omegy jsou strašně krásný, vlastně jedny z nej Speedů

Odesláno

Az na tu rezervu chodu vypadaji jak Moser :)

Tak to by byla významná pochvala, ale jedině co mají společné je umístění a tvar lichobeznikoveho datumoveho okenka

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...