horal Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 uz jsem se nas..l a zacal s renovaci, zatim na vlozku lunety nanesena prvni vrstva barvicky, az zaschne, dam druhou a bude to tiptop :-) puvodni stav:Hezky pěkně, čímpak jsi tu základovku napatlal?
beeman Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 napatlano modelarskou barvou Revell, cekam az to doschne, at muzu vlozku polestit
Michal444 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Jak hubloty Akurat som to chcel napisat :)
ave1112 Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Planety od Omegy Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem ave1112
Axel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 To Beeman - se s tim teda neseres, sefe.. Tah na Omegach si samo-domo zkratis na koleni, vymalujes lunetu..hmm..husty Asi jinej gang..
horal Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 napatlano modelarskou barvou Revell, cekam az to doschne, at muzu vlozku polestit Jako štětcem/špejlí ?Vůbec si to nedovedu představit.Že to nemáš zapatlaný...Klobouček.Rozepiš se.
Bells Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2017 Jak hubloty Akurat som to chcel napisat :) Heh to je vtipné, jste další, kdo to říkají a mě to při koupi vůbec nenapadlo, ale samozřejmě na tom něco určitě je, minimálně částečná inspirace tam je.
beeman Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 To Beeman - se s tim teda neseres, sefe.. Tah na Omegach si samo-domo zkratis na koleni, vymalujes lunetu..hmm..husty Asi jinej gang.. jak se to dela, vim uz davno, chce se to jenom toho nebat. jenom mi chybi takova ta zakladna, s tim by slo to vy/nandavani clanku lip, ale pouzil jsem drevenou kolejnici z dcerky vlacku a slo to, na tahu ani skrabanecek ;-)to je tak, kdyz se chystam tejden k hodinari a kdyz se konecne k tomu dokopu, tak zjistim, ze ma dovolenou :-) a Dusak je pro me momentalne z ruky, resp. mimo trasu, kterou se ted pohybuju Jako štětcem/špejlí ?Vůbec si to nedovedu představit.Že to nemáš zapatlaný...Klobouček.Rozepiš se.hele, je to uplne jednoduchy, asi jako by udelal kazdy, zacal jsem spejli, opatrne, abych nic nezapatlal, coz samozrejme nejde, skoncilo to tak, ze jsem barvu na vlozku nanasel hlava nehlava a jenom palcem otiral to, co tam nepatri. Chce to ale hned, nez prischne i ta barva, co tam nepatri, to co tam patri zustane diky prohlubnim. Lepsi by bylo sundat lunetu a vlozku a delat to tak, protoze barva ma tendenci zalejzat mezi sklo vlozku, co vlozku a lunetu, ale kdyz si da covek pozor, tak neni problem.takze pouzite nastroje: barva, spejle, palec ;-)
stepan_1981 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Archimede se chystaji na Chodsky slavnosti...
honza71 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Jdeme s klouckama na kolo, at ma maminka trochu casu pro sebe a "hlavne" klid na vareni obeda Si ty vikendy uzivam, dokud oni chteji ;-)
Doporučené příspěvky