Toblin Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 D na běžkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 (upraveno) Důležité je mít jasno, jaké hodinky chci. Tak prodal jsem marinemastery, koupil tyto.Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 26. ledna 2018 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Asi tu s nimi teď budu nějakou dobu otravovat:-) Odesláno z mého EVA-L19 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzydko Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 ja vám neviem, je to pre mna, neni to pre mna ... kolegové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 a jsou SKVELE !!! Důležité je mít jasno, jaké hodinky chci. Tak prodal jsem marinemastery, koupil tyto.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 ja vám neviem, je to pre mna, neni to pre mna ... kolegovéNevím jak pro tebe, ale pro mě jsou určitě. Na včerejším srazu jsem je nemohl dát z ruky... nu což, začínám šetřit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Nevím jak pro tebe, ale pro mě jsou určitě. Na včerejším srazu jsem je nemohl dát z ruky... nu což, začínám šetřit IMG_6695.JPG tak si to rozselk,jo?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Včera jsem vyvenčil SMP na firemní akci v SaSaZu, na ruce i dnes. Celkem mě překvapilo, kolik obchoďáků mělo pěkný hodinky a poprvé jsem naživo viděl Seiko SPB051. Dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 tak si to rozselk,jo?:-)Vypadá to že jo... fakt se mi naživo moc líbí a zcela nepokrytě si myslím, že mi dobře sedí a slušely by mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Důležité je mít jasno, jaké hodinky chci. Tak prodal jsem marinemastery, koupil tyto. Sent from my iPhone using Tapatalk sednou ti skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 na hory tooly Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Tady je zas hromada fajnovejch hodinek. Člověk by musel chvalit pomalu všecky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Povidlacek -> sednou ti skvele! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex80s Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Jedna večerní... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Za málo peněz hodně muziky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 No jo rusandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hodinkář Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 No jo rusandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 a jsou SKVELE !!! sednou ti skvele! Děkuji, Milis měl pindy, že to jsou hodinky pro dědky, já mu kontroval, že to jsou hodinky pro Indiana Jonese, Von na mě, že jsem jak Kemr na chalupě u lesa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 26. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2018 Milis není tak blbej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky