Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Takže přechod na owg začal. Ještě mi haraší, že bych k nim pořídil keramické smp a nosil bych to na střídačku. Takže vlastně twg. :) co myslíte?

354fffb90e3d1288fd05309f11baf2fc.jpg

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Odesláno

Takže přechod na owg začal. Ještě mi haraší, že bych k nim pořídil keramické smp a nosil bych to na střídačku. Takže vlastně twg. :) co myslíte?

354fffb90e3d1288fd05309f11baf2fc.jpg

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Tohle by byly výborné hodinky pro OWG, jenže jim to kazí WR. Nedělal někdo reálnou zkoušku kolik toho zvládnou? :snorkle:

Odesláno

Tohle by byly výborné hodinky pro OWG, jenže jim to kazí WR. Nedělal někdo reálnou zkoušku kolik toho zvládnou? :snorkle:

WR bych se az tak nebal, aspon teda na klasicke plavani. Pro me jim na OWG chybi datum. Normalne na nem nelpim, viz foto niz, ale pokud bych musel mit jedny jedinne, tak datum preferuju.

c0267ed3e0fb5b972156fc50feb473bf.jpg

Odesláno

WR bych se az tak nebal, aspon teda na klasicke plavani. Pro me jim na OWG chybi datum. Normalne na nem nelpim, viz foto niz, ale pokud bych musel mit jedny jedinne, tak datum preferuju.

cos to koupil? :)

pěkný  :photo:

Odesláno

Jasny, datum (den) je u jedinych hodinek vyrazne plus, ale asi by to pro me nebyl neprekrocitelny nedostatek...narozdil od WR. Takze Moony jedine do dvojice.

Odesláno

WR je dle výrobce dostatečná na plavání, takže pro většinu lidí ok.

Mně u nich víc chybí automat, pořád zapomínám natahovat.

Odesláno

Datum m?š mít na druhé straně.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...