Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

:notworthy:  Vypadají dost dobře   :clap:

Diky. Zpracovani je paradni, ale moje neumetelstvi + chaby fotak cinskeho vyrobce mobilu to moc verne nezprostredkuji.

Moc hezké, jaký klíč na tu lunetu pasuje? (38?)

To fakt netusim a nejspis to ani z hecu zkouset nebudu :)

Odesláno

Psí kulky

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Je to jasny, story o tom architektovi a nejaky katedrale jsou jen PR kecy, byl to "obycejnej" instalater, kdo jim ty hodinky nacrtnul :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Je to jasny, story o tom architektovi a nejaky katedrale jsou jen PR kecy, byl to "obycejnej" instalater, kdo jim ty hodinky nacrtnul :D

No a navíc ten instalatér byl nějaký nedouk, není to šestihran, tzn, gola nebude fungovat, jedině normální klíč.

:pokey:

Dost legrace, jsou super, sypej daší fotky (třeba zezadu).

---------------------------------------------

Já dnes své nejpřesnější

Odesláno

Dekuji. Jsem z nich urvanej, byt cesta k nim vedla pres jeden nepovedeny nakup Cartier, potom fakt, ze uz nebyly k mani jedny GO, ktere mi mely nahradit Reverso.

Tak jsem se rozhodl realizovat plan, kterej mam v hlave uz hodne dlouho. Kombo ze tri Girard Perregaux:

Sea Hawk + Laureato + 1966 (zbyva poridit,idealne ve fg)

No parkrat s nima tady jeste zaprudim :D

IMG_20190810_125330.jpg

skvele! Krasnej Genta!!!
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...