Spok Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Do vany:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Zejtra to bude bolet...;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Vypadají dost dobře Diky. Zpracovani je paradni, ale moje neumetelstvi + chaby fotak cinskeho vyrobce mobilu to moc verne nezprostredkuji. Moc hezké, jaký klíč na tu lunetu pasuje? (38?)To fakt netusim a nejspis to ani z hecu zkouset nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Psí kulky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Psí kulky Tak to byl dneska úrodnej den, co? U mě spokojenost, brácha nadšenej, tady jedna než jsem je odevzdal. Takže díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Na kůži.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 A na konci duhy se ukryva poklad... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Nemohu si pomoct, sorry Chtěl jsem zavtipkovat podobně jako Mlsoun, že je mi ta luneta povědomá. Tahle je na nástrčák 32 mm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 (upraveno) Je to jasny, story o tom architektovi a nejaky katedrale jsou jen PR kecy, byl to "obycejnej" instalater, kdo jim ty hodinky nacrtnul Upraveno 12. srpna 2019 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Jsou úplně jiný než všechny hodinky co jsem měl doposud na ruce, ale tak nějak to na tý ruce hezky funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Je to jasny, story o tom architektovi a nejaky katedrale jsou jen PR kecy, byl to "obycejnej" instalater, kdo jim ty hodinky nacrtnul No a navíc ten instalatér byl nějaký nedouk, není to šestihran, tzn, gola nebude fungovat, jedině normální klíč. Dost legrace, jsou super, sypej daší fotky (třeba zezadu). --------------------------------------------- Já dnes své nejpřesnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Dekuji. Jsem z nich urvanej, byt cesta k nim vedla pres jeden nepovedeny nakup Cartier, potom fakt, ze uz nebyly k mani jedny GO, ktere mi mely nahradit Reverso. Tak jsem se rozhodl realizovat plan, kterej mam v hlave uz hodne dlouho. Kombo ze tri Girard Perregaux: Sea Hawk + Laureato + 1966 (zbyva poridit,idealne ve fg)No parkrat s nima tady jeste zaprudim IMG_20190810_125330.jpg skvele! Krasnej Genta!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Dneska Turny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cluzoe Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 ku bazenu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 O5 Expy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 nakoniec si ich snad necham... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Já v neděli svoje potápěcí kladiva a švagr, který po dvaceti letech na digi Timexu dostal rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Chrastítka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 12. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2019 Zase racing chrona :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky