Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Snake: A když já napíšu že na 34-36mm hodinky je ten cifr akorát, zatímco ve 40+ kastlu na mě vždycky působil "dětsky", tak kolega Exiztence ze mě dostane kopřivku, že se mu navážím do investice...  :speak_cool:

Tak víš jak - záleží na úhlu pohledu a o Tobě se všeobecně ví,že Rolexky moc nemusíš-tak možná spíš proto...ale jako fakt nevím... mě zatím baví a líbí se kde co...od 34mm různý date,dj až po 44mm deepsea - jsou to moje oblíbený Rolexky ;)

Takže se spíš bavím, zkouším, nosím a to nejen u rolexek-mam to i u jiných značek.Ale je fakt,že bych si před pěti lety neřekl,že 34mm je pro mě supr-holt i ten vkus se nám mění ;)

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Taky mi dnes prisly oblecky na panenky, jak rika Kostra :)

Svetlo na chuja, ale radost kosmicka :Dpost-7085-0-34960100-1571673314_thumb.jpg

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno (upraveno)

Taky mi dnes prisly oblecky na panenky, jak rika Kostra :)

Svetlo na chuja, ale radost kosmicka :D IMG_20191021_174922.jpg

Krááásnýý. A čuju, že to bude radost tak za několik levnějších hodinek s Etou, nebo?:-))

Upraveno uživatelem Kid_A
Odesláno

Od 7. října prakticky furt Garmin Instinct... Sem zas objevil novej svět...

Přiznám se bez mučení, že bych tohle u tebe nečekal.

Odesláno

Krááásnýý. A čuju, že to bude radost tak za několik levnějších hodinek s Etou, nebo?:-))

No je pravda, ze v tomto pripade sel rozum "tak trochu" stranou :D

Odesláno (upraveno)

Řemen k hodinkám jde dokonale, já kombinace černá k zlaté aneb příprava na "Princip slasti", doufám, že dneska nezdřímnu, pustil jsem si ten první díl znova a dobré to bude, myslím... Musím seřídit datum, vím.

post-5787-0-34448900-1571680811_thumb.jpg

Upraveno uživatelem milomac
Odesláno

No je pravda, ze v tomto pripade sel rozum "tak trochu" stranou :D

Tady se chce rict, ze rozum nastesti uhnul stranou a nezavazel pri rozhodovani ;)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...