Dantechno Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Krasny Kermity ale zmensi tu obrfotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Krasny Kermity ale zmensi tu obrfotku Já vim, já vim. Já zas pospíchal, že jsem si ani nevšim, že mám nějakej kekel na vteřinovým sčítači... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepan_1981 Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Tak jako poslední měsíc v kuse - Hamilton Khaki E.T.O., akorát dnes čerstvě na řemenu Di-Modell Ikarus z Chronoshopu namísto původního černého kaučuku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 dnes tohle...opět Golany.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Furt to samý, akorát jsem je přehodil na pravou ruku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Jdu kamošovi na rozlučku se svobodou, takže beru něco odolnějšího. Bůh ví, kdy, kde a jak se zítra probudím :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 dneska jsem měl na ruce jako vždycky toto: potom jsem zkoušel toto(omluvte kvalitu, bylo přítmí): nádhera, škoda absence tahuparádní pouzdro, luneta s AR a navazující tahna fotkách se mi nelíbilo, live paráda, keramická luneta suprdoppel topgun tady sjem si sedl na p...l 46mm, 17,9mm výška, celokeramika tady to je po kupě:a navrch toto:jsou moc fajn, vymazlená 7750 a vypouklý cifr a sklo konec hlášení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Koukam, ze dneska sis uzil den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 dneska jsem měl na ruce jako vždycky toto: potom jsem zkoušel toto(omluvte kvalitu, bylo přítmí): nádhera, škoda absence tahu parádní pouzdro, luneta s AR a navazující tah na fotkách se mi nelíbilo, live paráda, keramická luneta supr doppel topgun tady sjem si sedl na p...l 46mm, 17,9mm výška, celokeramika tady to je po kupě: a navrch toto: jsou moc fajn, vymazlená 7750 a vypouklý cifr a sklo konec hlášení! Tome, ty Dopply máš velký, ne? Jinak paráda vše . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Tome, Doppelchrono je dobrá fíčura co? Zkoušel jsi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 (upraveno) jsou na hraně mé nositelnosti, ta fotka ze strany trochu zkresluje, menší klasické chrona 44mm vysoké jen 15mm bohužel neměli Bandi čověče ne, ani mě to nenapadlo, chvíli trvalo než se rozešly, a pak jsem na to úplně zapoměl, jen se přehraboval a přehraboval... Upraveno 2. září 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 jsou na hraně mé nositelnosti, ta fotka ze strany trochu zkresluje, menší klasické chrona 44mm vysoké jen 15mm bohužel neměli Bandi čověče ne, ani mě to nenapadlo, chvíli trvalo než se rozešly, a pak jsem na to úplně zapoměl, jen se přehraboval a přehraboval... .....a Martin z Oriosy si v duchu říkal: "Jak si takovej hubeňour může furt na ruku cpát tyhle talíře; to mi ta hlava fakt nebere...". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 .....a Martin z Oriosy si v duchu říkal: "Jak si takovej hubeňour může furt na ruku cpát tyhle talíře; to mi ta hlava fakt nebere...". Martin má dovču Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 Martin má dovču A to je všechno, co na to řekneš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2011 A to je všechno, co na to řekneš? Snad napíšeš ne? Martin s Markama XVI jede na tvé vlně, já ne, já mám radši větší, rejpale. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Krásná fotka, Aldo a parádní hodinky i hafan. Jen ten žlutej snubák to malinko kazí, se s těma Inženýrama trošku tluče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Dneska si beru Corum, už se mi to tom sklíčku stýskalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 stare dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2011 Hurá na trnkobraní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky