Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak aké sú prvé dojmy s Albatrosom na ruke?

no jak to popsat nejtrefneji????Zamilovanost ,,,,,,bez prehaneni,kazdy mame preci nejakou uchylku ,ne:D ?

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tak aké sú prvé dojmy s Albatrosom na ruke?

Jsou to zvláštní hodinky. Přes jejich velikost se nosí velice příjemně. Dobrý kousek do sbírky. Už mám 60s, 70s... Teď pokukuju po Omega Speedmaster Professional digitálkách nebo Flightmasterech :)
Odesláno

uprimne jsem Breitlingy nikdy moc nemusel,ale tyto jsou velmi hezke :)

Odesláno

wanaka, gratuluju, ty jsou famozni, driv jsem presne tyhle taky chtel..

diky:) ,a cemu jsi dal pred nima nakonec prednost??

Odesláno

V sobotu jsem experimentoval s novým koupeným řemenem. Původně jsem chtěl hnědý hladký s prošitím a 2 peckami. Bohužel jsem nikde takový nenašel, a tak jsem koupil od Di-Modellu světlehnědý Ikarus (ta tmavohnědá verze byla už moc tmavá). Ten byl ale byl na můj vkus zase světlý moc (spíš něco mezi světlehnědou a oranžovou). Několikrát jsem ho potřel olivovým olejem, vysušil a výsledek je přesně to, co jsem si představoval, takový středněhnědý odstín, ani málo, ani moc Posted Image

post-17035-006920300 1315209084.jpg

Odesláno

Jedna těsně, předbouřková ... :taz: Až jsem si říkal, jestli si mne nenajde nějaký blesk ... Nechal jsem přehodit a zkrátit tah (díky Viktore :notworthy: ) a poprvé je nasadil na ruku na novém tahu ... Bude mi po nich smutno ... :crying_anim:

post-15604-002935300 1315241773.jpg

Odesláno

Dnes 311.... :clap:

Jo jo, to se to fotí, před monitorem v teple a klidu, ale v bouřce a blescích, to je jiné kafe ... ;) :cheers:

A s těmi PAMy tu moc nechoď, bo dopadnu jak se 7D a GASem ... :frusty:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...