Dantechno Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 financ: krasny Arnoldy.. nechystas se je zrenovovat?
lib Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 To přesně sedí, včetně toho tuzemáku To víš, my tady na Ostravsku si moc vyskakovat nemůžeme....však zas někdy dojeď, uvidíš. Dojedu. Tuzemák a chleba se smogem jsem neměl ani nepamatuju
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 financ: krasny Arnoldy.. nechystas se je zrenovovat? Chystám, už se těším až budou hotový. Dostanou nový hliníkový obal, šroubečky, lunetu i safír s antireflexem. Na cestě mám i nový střeva (něco vyměním, zbytek rezerva). Jen ručky zatím nemám, Rob neodpovídá a je po nich celkově sháňka. Asi je nechám znovu poniklovat (nebo to potáhnu rhodiem) a lumi dám novou.
Dantechno Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Parada! Taky uz jsem nad nima parkrat premyslel...
financ Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Parada! Taky uz jsem nad nima parkrat premyslel... Nemaj chybu, chtěl jsem nějaký nositelný anadigi. Do finále se dostaly Béčka Navitimery anebo Seiko Arnie (displej nahoře se mi nelíbí). A tyhle se povedly jako best offer za dobrý peníz. Průměr 45 mm je nositelný i dneska. A Predátor byl první film, který jsem viděl na VHS
DaLo Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 remen je fortis? dik Jj, remen je Fortis, akorat se musel v Koscomu objednat...
jdx Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Po přesně 14ti dnech provozu dnem i nocí na ruce. Za 14 dní udělaly +13 sekund. Spokojenost maximální. Vivat Rolex Explorer 114270. Snímeček žánrový, foto mobilní, takže kvalita nestojí za nic. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyril Odesláno 14. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2011 Radiomir 268. Fotka mobilem, lumi jsem ještě nedával, takže zkouším poprvé....
panedge Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Měl jsem chuť na modrou dneska Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Coolidge Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 nechapu, proc mi v praci tvrdi, ze sem divnej asi nikdy nevideli poradny digitalky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
haloss Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Po delší době Orientky "na slušno" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 po navrate z ciest stara laska.. och, ake su krásne malé a pohodlné Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Heuer Carrera vintage a opruz být do 19 30 v háku !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tuki Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2011 Dnes Porsche Design by Orfina Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dieegoo Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 SKX007 na Maratacu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
long Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 BAUME MERCIER Formula 1, limitka 999 kusů a číslo těchto je 751 Ke košli tak akorát a hlavně jsou konečně po repasi, tedy stroj, těsnění, pouzdro atd. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
panedge Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 (upraveno) Vše při starém Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2011 uživatelem panedge
Cyril Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Veskrze pracovní den. Hrál jsem si venku s autíčkem Defíčkem, takže zelinářské (jak řekl Gas) Breitling Chrono Avenger.
Thomass Odesláno 16. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2011 Jedna při cestě do Plzně z minulého týdne: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A v kanceláři, již na novém řemenu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky