sect Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 Když je dneska ten slavnostní den, tak slavnostní: "Ráno", když jsme vyjížděli do ZOO bylo celkem hnusně, ale hroši byli přátelští a počasí se taky umoudřilo (i když bylo spíš jak na jaře). Jo a celý rok jsem neměl ani jeden defekt při najetých cca 70 tis. .............teda skoro celý rok . Přeju všem veselého Silvestra .
obchodnik-o3 Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 sect: uz som myslel,ze prezuvas na leto
jankoxxx Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 krasa, ja mam teraz intenzivnu vintage fazu..
sect Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 sect: uz som myslel,ze prezuvas na leto Počásí by tomu zatím odpovídalo, ale ještě chvíli počkám
jdx Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 (upraveno) Dnes, jako obvykle, Explorery. Jedná se o fotky ze včerjška, prostě perfektní zakončení roku. Dnes leje a leje. Zároveň bych chtěl tímto popřát všem vše nejlepší do Nového roku, hodně zdraví, štěstí a spoustu krásných chrono zážitků. Upraveno 1. ledna 2012 uživatelem jdx
igor261069 Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Tak přidám foto ze včerejších nákupů. Jinak štastný a veselý nový rok.
Arthur N. Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 poslední dobou každodenně jen NOMOSY Orion Rosé Gold
Arthur N. Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 nosím je správně, ale foťák jsem nechal ležet na stole a nastavil samospoušťaby to tady nebylo tak monotónní
organic Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 (upraveno) poslední dobou každodenně jen NOMOSY Orion Rosé Gold Tyhle hodinky jsem měl ve variantě "tricolor" a "anthrazit" a patřily mezi mé oblíbené. Na ruce je člověk skoro necítí, a přestože mají 35mm, působí jako 38mm. Hyperelegance... Edit: Já netrpělivě čekám, až budu mít na ruce tohle...snad už zítra... Upraveno 2. ledna 2012 uživatelem organic
Apep Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Dnes Orient Taky tak, mimochodem ten samonátah mi při běžném nošení moc nefunguje, asi musím víc třepat rukama, aspoň tou levou ..
mademoiselle Odesláno 2. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2012 Tak přidám foto ze včerejších nákupů. Jinak štastný a veselý nový rok. Velmi pekne... nie som fanusik Breitling, ale toto su paradne hodinky.
Doporučené příspěvky