sibirnaya Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 tobe fakt sednou jak p...l na hrnec, tezka bomba. kolik mas zapesti?
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Nádhera, já mám ten stejnej obvod. Dovedu si je představit na své ruce...
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Aldo, jak říká Bohush, Smrk to není, to bych se prošel. Až bude pěkně, tak fotnu znova a můžem hádat Javorový? A když ne, tak každopádně něco v těšínských Beskydech...
fermuello Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Dnes mi prišiel nový foťák tak ho neviem pustiť z rúk ...... foto západu slnka pri pohľade na mesto ......
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Sice jsem slíbil, že to sem nebudu dávat pořád dokola, už se cítím trapně, ale dnes jsem své Béčka poprvé pořádně vyvenčil a jak bylo krásně, tak se ty hodinky tak nějak ještě víc rozzářily a já z nich mám snad stokrát větší radost než včera... A přes polarizované sluneční brýle ty hodinky chytají ještě úplně jiný nádech. No jsem z toho na větvi... Musel jsem dneska vypadat v tom autě jak idiot, řídil jsem frajersky jen s jednou rukou na volantu a furt si povyhrnovával manžetu, abych na ty hodinky pořádně viděl... A až mi přijde řemen od Šímy tak udělám konečně nějaké hezké fotky a ne jenom výcvaky telefonem...
quest987 Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Tak ještě dnes jsem si hrál na pilota
laskajefajn Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Matěji: já je chci zpátky!!!!!!!!!!!!!!! Sakra strašně Ti sluší!
tombed Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Sice jsem slíbil, že to sem nebudu dávat pořád dokola, už se cítím trapně, ale dnes jsem své Béčka poprvé pořádně vyvenčil a jak bylo krásně, tak se ty hodinky tak nějak ještě víc rozzářily a já z nich mám snad stokrát větší radost než včera... A přes polarizované sluneční brýle ty hodinky chytají ještě úplně jiný nádech. No jsem z toho na větvi... Musel jsem dneska vypadat v tom autě jak idiot, řídil jsem frajersky jen s jednou rukou na volantu a furt si povyhrnovával manžetu, abych na ty hodinky pořádně viděl... A až mi přijde řemen od Šímy tak udělám konečně nějaké hezké fotky a ne jenom výcvaky telefonem... to je v poho, tím si prošel každý, když jsem poprvé vyjel s Paneraiema na ruce, po kilometru mě sebrali policajti za rychlost, 60 v 50, když viděli můj pitomý blažený úsměv vyřešili to dokonce jen domluvou, což se mi nikdy předtím ani potom nestalo.
NIGHTinGALE Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Sluníčko, prázdná hladká dálnice (samozřejmě ne česká), Orisky a dobrá muzika
m.n. Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Mně ten efekt připomněl Hip-Hap-Hop s Evou Brettschneiderovou, tam se vždycky z takové fotky hádal nějaký obličej...
adamo Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Sice jsem slíbil, že to sem nebudu dávat pořád dokola, už se cítím trapně, ale dnes jsem své Béčka poprvé pořádně vyvenčil a jak bylo krásně, tak se ty hodinky tak nějak ještě víc rozzářily a já z nich mám snad stokrát větší radost než včera... A přes polarizované sluneční brýle ty hodinky chytají ještě úplně jiný nádech. No jsem z toho na větvi... Musel jsem dneska vypadat v tom autě jak idiot, řídil jsem frajersky jen s jednou rukou na volantu a furt si povyhrnovával manžetu, abych na ty hodinky pořádně viděl... A až mi přijde řemen od Šímy tak udělám konečně nějaké hezké fotky a ne jenom výcvaky telefonem... tož jak brajtle nemusím, tak tady u červeného kostela vypadají fakt úchvatně! gratuluji!
lastam Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 Poměrně brzy po registraci na tomhle prokletém fóru jsem zjistil, že nepotřebuju hodinky hromadit a ideální počet jsou dvoje. Toho se docela držím a většinou mám 2-4 hodinky. Aktuálně mám tedy 4 kusy, z čehož 1 vůbec nenosím (Prim Traktor v NOS stavu) a 1 obleču tak 2x do měsíce. Jádro tvoří jedny "oblekovky" na řemenu a jedny "sportovní" volnočasové (rozuměj casual) hodinky na tahu, téměř pokaždé divery. Měl jsem teď stabilně 8 měsíců jako sportovní kousek Omega SMP 2254. Skvělé, ale když se objevily PO 8500 v prodejní sekci, neváhal jsem ani vteřinu. Ty musím mít! Prodal jsem SMP a předtím ještě jedny hodinky no a má nynější kombinace 2 hlavních hodinek vykrystalizovala na IWC Doppelchronograf a Omega PO 8500. Měl jsem kdysi starší PO 42mm a po týdnu je prodal. Bál jsem se teď 45mm u nových PO, ale jsem NADŠEN. Na to, že jsou to veliké hodiny, sedí mi na ruce tak, že je skoro nevnímám. A nemůžu se na ně vynadívat. Takže co mám dnes na ruce? Tuhle neskutečnou pecku. Konecne sis koupil poradne hodinky
organic Odesláno 15. března 2012 Nahlásit Odesláno 15. března 2012 (upraveno) Konecne sis koupil poradne hodinky Od překročení jisté hranice soudnosti, myslím, že to bylo koupí starších IWC Aquatimer Chrono od spiderera, si kupuju jen pořádné hodinky. A pro Omegy mám slabost, měl jsem asi dvacatery . Upraveno 15. března 2012 uživatelem organic
Doporučené příspěvky