panedge Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Taky PAM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Natostrapy 24mm konečně dorazily! Černá, zelená khaki a taková blééé viz moje PAm 250. Ta se mi zatím líbí nejvíc. Žádnej strach, dostane se na všechny, co mají 24mm stěžejky...Je jich několik set... kde si kupoval? na tej druhej fotke sa zda, ze sa im para presivajuca nit.. ( hore na obrazku ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Dneska jsem se byl podívat v Omega Boutique na Staroměstském Náměstí. Krom příjemného popovídání se vzdělanou obsluhou jsem si i něco vyzkoušel. Nejvíce mne zaujaly tyto dva modely.Aqua Terra - věřili byste, že mi s mojí obyčejnou rukou docela padnou? Víte kolik mají průměr? Tahle excelentní limitka Speedů Split-second chronograph by neměla nikomu uniknout. Velmi omezená edice, k dostání pouze v buticích Omega, skvělý strojek a nádherné provedení číselníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) Mají 47, nebo 48mm, jestli se nemýlím. A sedí překvapivě dobře. A chválabohu za vzdělanou obsluhu Mimochodem ty Speedy jsou famózní. Upraveno 25. května 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) Jay:Mame podobny vkus. Dokonce se mi i moc libil kalibr v tech xxl.A jako allround bych bral klasicky aquaterry s tim zelenym detailem.Co to vystouply dynko na chronech? Na fotkach divny, v realu super.Co jsi rikal na prezentaci bondovek "50"? Uzasny trik... Edit: cifr tech speedu je genialni, skoda ze nejsou videt ty paprsky. Edit2: ale neodpustim si jeden koment. Na tech railmasterech ta hodinova rucka vypada jak kdyz ji upadla spicka. To seseknuti (viditelne na Jayove fotce) je proste divny... Upraveno 25. května 2012 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Mají 47, nebo 48mm, jestli se nemýlím. A sedí překvapivě dobře. A chválabohu za vzdělanou obsluhu Mimochodem ty Speedy jsou famózní. Je to přesně 49.2mm . A sednou mi, doteď to nechápu Jay: Mame podobny vkus. Dokonce se mi i moc libil kalibr v tech xxl. A jako allround bych bral klasicky aquaterry s tim zelenym detailem. Co to vystouply dynko na chronech? Na fotkach divny, v realu super. Co jsi rikal na prezentaci bondovek "50"? Uzasny trik... Jo, vyloženě jako náhrada za Milgauss by se mi ty zelené golfové Aqua Terry taky líbily. Jsou elegantní a navíc mají průhled. Jsou hranatější a maličko menší. Strojek v XXLkách je famózní, ač základ je obyčejný, dokázali ho nazdobit do moc pěkného celku. Vystouplého dýnka jsem si ani nevšiml, ale prezentaci limitky Bond jsem si nemohl nevšimnout. Působivé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) na novom remeni od Zrna Jay Doll : podla mna je ti 49,2 celkom dost... taka vrchna hranica... edit: ...joj rychli ste... akurat vcera som lustroval ich stranku... Upraveno 25. května 2012 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Je to přesně 49.2mm . A sednou mi, doteď to nechápu :lol2: Vazne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Tahle excelentní limitka Speedů Split-second chronograph by neměla nikomu uniknout. Velmi omezená edice, k dostání pouze v buticích Omega, skvělý strojek a nádherné provedení číselníku. Ty speedy jsou k sežrání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfi Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Odesláno z mého GT-I8150 pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 :lol2: Vazne? Jo, nepřesahují ruku ani o kousek a i zaoblení nožek je jak má být. Je v tom nejspíš nějaký trik Než jsem si je zkusil, tak jsem čekal, že to bude vypadat asi takhle Toto jsou podle mne vyloženě nepadnoucí hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Vystouplého dýnka jsem si ani nevšiml Nevim z hlavy typ, tusim bicompax chrono, datumka na sestce, stejne vystouple sklo nahore i vespod. Tady se to resilo, na fotkach to pusobi skutecne divne, ale v realu pecka, ktera temer umoznuje bocni pohled na rotor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
synek Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Včera,dnes a zítra, ale i v sobotu večer a v neděli ráno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Než jsem si je zkusil, tak jsem čekal, že to bude vypadat asi takhle Toto jsou podle mne vyloženě nepadnoucí hodinky naprosto a standardně nekorektní příměr - tyhle mají 52mm a ruka je tvá ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 To byl vtip. Ruka není má, kde bych se k nim dostal, žejo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 normálně by si je koupil, ale spíše asi ne - todle nejsou hodinky pro pozéry, na to sou moc wobyčejný Tobě se to řekne, když si můžeš dovolit kupovat neprodejné hodinky . Ale co my obyčejní závisláci, co musí hodinky střídat častěji, aby dosáhli pocitu štěstí? Nám nezbývá než kupovat Rolex (a Omega, a Seiko...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Ypouši ty jsi enfán teribl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 Chorche, Janko kvoli svojej zalube seriozne riskuje tenisovy laket AJ NA LAVEJ RUKE a ty sa tu z toho rehnis, ts ts ts... idzte mi do p....e mr. instanto. prestal som fajcit a zacal som priberat. ak zotrvam aj v momentalnej manualnej zatazenosti tak sa to snad rozdeli aj do inych partii ako pupok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 no ty jankoxxxooo, žabí břich je predsa esencialny zaklad muzskej krasy! btw, ktosi tu rozpraval ako zapastia nemozu narast, no ale ber to tak ze tvoje nemozu uz viac schudnut. len vo svojom usili vytrvaj, poctivo sa krm a cvic - do konca leta kupis 46mm pidiairmany, ani do p....e ist nemusim dnes som ostrihal asi 100m ziveho plota krovinorezom, skracovacka na 2m vysku - tak divnym stylom ma ruky uz dlho neboleli. starnem kuafix. ale mal som pri tom Sejka, a ty mas Sejka strasne moc rad, tak som ti vyfotil jednu pred spanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 25. května 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2012 (upraveno) kde si kupoval? na tej druhej fotke sa zda, ze sa im para presivajuca nit.. ( hore na obrazku ) Je to speciální dodávka na zakázku Chronoshopu. Normálně se Natostrapy ve 24mm od Rios nedodávají. Kde to je ušité se dá asi lehce uhodnout...když to stojí co to stojí. Každopádně ke kupujícímu se podobný zmetky nedostanou. Na to má Chronoshop až moc přísnou kontrolu... Upraveno 25. května 2012 uživatelem Cyril Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky