volfda Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Po 4 týdnech a 5ti dnech, kdy byly na reklamaci, opět AP. Dělaly mi +45s denně Jsem rád, že jsou zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Dneska bylo venku hezky, tak jsem vzal do lesa vyvětrat trasery. A nejsou vyfocený přímo ruce, protože na to nebyl vhodnej objektiv... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Po 4 týdnech a 5ti dnech, kdy byly na reklamaci, opět AP. Dělaly mi +45s denně Jsem rád, že jsou zpátky... ..jsou božíí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Dneska syntátorova ruka, 27mm je akorát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
glanc Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ahoj, prosim tě co s nima bylo ? To jsem zatim ještě neslyšel, že by AP takhle utíkaly.... ? Ale už se nedivím ničemu, když jsem byl v AP a zkoušel si tam u nich hodinky tak jsem zjistil, že mají škrábnutý ciferník. Koupil jsi je nový nebo jetý ? Svyho času jsem o nich taky uvažoval, ale nevím nevím....Po 4 týdnech a 5ti dnech, kdy byly na reklamaci, opět AP. Dělaly mi +45s denně Jsem rád, že jsou zpátky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 SINN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 ....B.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Dneska syntátorova ruka, 27mm je akorát Do těch lvích očí by se úplně hodil am/pm ukazatel...ráno otevřený, odpoledne zavřený Upraveno 12. října 2012 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Ty Eterny jsou špičkový... já dneska takhle: Speedy na kůži jsou podle mě to nejlepší, co kdo kdy vymyslel. Navíc na parádní fotce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 ....B.... Robe, ty sou proste super krasny:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Dneska bylo venku hezky, tak jsem vzal do lesa vyvětrat trasery. A nejsou vyfocený přímo ruce, protože na to nebyl vhodnej objektiv... zato moc pekna fotka... ja doma stale lezing, tak si aspon hraju se starsima fotkama, na ktere nebyl driv cas Upraveno 12. října 2012 uživatelem Quido Morava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Do těch lvích očí by se úplně hodil am/pm ukazatel...ráno otevřený, odpoledne zavřený No synáček ve svých skoro pěti letech zatím více ocení to, že očíčka kmitají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2012 Cestou z Komína Jj, ještě jsou celý od sazí...Ta barva je naprosto dokonalá, gratuluji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 skusal som si 7dnove Ingenieury a nazivo maximaln sklamanie - zabila to cele ich velkost..toto je z ale ina kava ale spat do reality..aspon pekne "ladim" a nevadi im zmoknut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 skusal som si 7dnove Ingenieury a nazivo maximaln sklamanie - zabila to cele ich velkost ..Ingy jsou v pohodě..ale problém je u TEBE v ruce....i Gas s tím bojoval..ale už si zvyknul..:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Šíma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 ..jedna vzpomínková.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2012 Dnes jsem ve službách jejího veličenstva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky