Quido Morava Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Tak tak, vylezl Oskar, bylo třeba vytáhnout na chvilku sluneční hodiny... to je nápad
luidis Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 nejrychlejší obchod, který jsem kdy mělutěšení choutek po pvdpo dlouhé době hledání a strádání konečně hodinky, které se mi fakt líbíúžasný poměr cena/výkon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hulk Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 dnes svém milované Monaca na tahu. PO zatím odpočívají Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DaLo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Dneska taky trochu za slusnaka:)
Ondoni Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Rozkaz zněl jasně: něco, co se vleze pod manžetu! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bohush Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 SKX007 - dnes už se řadí mezi klasiky... ...vlastně oboje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chuďas Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Sice ne uz dle casu "prave ted" ale musim taky poprve sem prispet:-)). Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Baker Smazana velka fotka
Qwuiddo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 (upraveno) Docela slušnej první příspěvek :D edit: až na tu velikost Upraveno 14. listopadu 2012 uživatelem Qwuiddo
Moty Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 dnes svém milované Monaca na tahu. PO zatím odpočívají to je origo tah? To vypadá hodně dobře, hezky Ty:smile_anim:
misoo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 kua za istych okolnosti sa lesknu jak psie gule... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
zrno Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Tak jsem neodolal .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
semi001 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Tak jsem neodolal .. Pěkný, mám rád krémové cifry :-) Ale šup tam s nějakým pěkným řemenem
misoo Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 paradne su, s ciernym cifernikom by boli perfekne
Moty Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Tak jsem neodolal .. No Oto, no toto? Hodinky super, ale kde je na nich řemen? tak šup šup, krájedlo a šít (nezaměnit se slovem shit:P )
zrno Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Včera večír jsem je přivez... všechno bude :-) čekam na sponu :-) A s černým cifrem mám všechny .. tak to chtělo změnu a taky se daj použít jako oblekovky :-)
hulk Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 to je origo tah? To vypadá hodně dobře, hezky Ty:smile_anim: Jo, jo origo. Je tady po něm na foru docela sháňka :-)
bedja Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 nejrychlejší obchod, který jsem kdy mělutěšení choutek po pvdpo dlouhé době hledání a strádání konečně hodinky, které se mi fakt líbíúžasný poměr cena/výkon Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vypadají moc dobře. Poměr cena - výkon bez diskuze. Koukal jsem po nich taky , ale čeká mě jiný výdaj.
Peter78 Odesláno 14. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 suprova fotka bedjo! (a cool hodinky asi ani nemusim rikat )
Doporučené příspěvky