matobp Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 dnes toto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ohm-Aztec Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Už delší dobu Béčka, holky né a né se mě pustit Říkám, hele, musím to trochu střídat, ostatní leží ve skříni a je jim smutno, velké B né a né to pochopit, to je krach U mě dtto a to se už dívám po dalších B... Ale musí být větší! Potřebuju zvednout ego... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 dnes toto...Model Apnea je super. Nechceš napsat recenzi?
Moty Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Model Apnea je super. Nechceš napsat recenzi? K tomu bych se taky přiklonil, něco k nim napiš
organic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tenhle řemen se zrnovi moc povedl. V mých očích předčí French canvas od Micah, což je hodně drahá sranda. Je měkoučký a barva kanafasu perfektně sedí k bronzu. Bravo!(Sorry za hnusnou fotku, zkusím to později lépe)
Quido Morava Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) Edit: Romane, ty druhé Sinn (vpravo) jsou co zač prosím? Vypadají skvěle! Edit 2: tak už jsem si je našel na chronoshopu...parádní kousek... Já při pátku diverzky (od slova diverzovat) a nedáš mi kusnout? hele, anějaké budíky s Mickeymausem nenáš? Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Tenhle řemen se zrnovi moc povedl. V mých očích předčí French canvas od Micah, což je hodně drahá sranda. Je měkoučký a barva kanafasu perfektně sedí k bronzu. Bravo!(Sorry za hnusnou fotku, zkusím to později lépe) fakt to sedí (hlavně zkus příště jinou košili)
pebe Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) pořád to samé, na lepší sbírám odvahu a kapitál :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem pebe
organic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (hlavně zkus příště jinou košili) Tuhle jsem měl ze včerejška rozšpiněnou a večer jí chci dorazit v hospodě. Ale snad to není moc velké barevné fópá. Příště si vezmu maskáčovou
matobp Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Model Apnea je super. Nechceš napsat recenzi?recenzie skusat radsej nebudem dam este foto mobilom... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 (upraveno) recenzie skusat radsej nebudem dam este foto mobilom...Kolik červených puntíků pod vodou vydržíš? To je zase komplikace, jak ti ptáci na Jaquet Drozd. Jako bývalý majitel 2254.50.00 gratuluji k vytříbenému výběru.Místo recenze Upraveno 16. listopadu 2012 uživatelem organic
hulk Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 když modrej svetr, tak modrý hodinky, ne?! to dá rozum:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
organic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 když modrej svetr, tak modrý hodinky, ne?! to dá rozum:-) Když já mám jenom dvoje a i když by se Submarinery hodily více, tahal jsem je celý týden. Je pátek, trocha "extravagance" neuškodí.
Ondoni Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 a nedáš mi kusnout? hele, anějaké budíky s Mickeymausem nenáš? čoveče, sem na dietě bo šetřím právě na ty s MM, takže: nedám, sám mám málo...
Cyril Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Kolik červených puntíků pod vodou vydržíš? To je zase komplikace, jak ti ptáci na Jaquet Drozd. Jako bývalý majitel 2254.50.00 gratuluji k vytříbenému výběru.Místo recenzeTy puntíky prostě nezkousnu. Ale proti gustu, žádnej dyšputát....Každýmu se naštěstí líbí něco jinýho. Možná potom mrknu na gůgl, k čemu ty červený hrozny vlastně jsou. A ať nejsem mimo vlákno, dnes o5 plesnifky.
kamilb Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 ... dnes o5 plesnifky.Plesnivý do krásy,paráda!
Chosef76 Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 Ty puntíky prostě nezkousnu. Ale proti gustu, žádnej dyšputát....Každýmu se naštěstí líbí něco jinýho. Možná potom mrknu na gůgl, k čemu ty červený hrozny vlastně jsou. A ať nejsem mimo vlákno, dnes o5 plesnifky. S těmaTvýma plesnifkama je to jak s Hermelínem, někdo je miluje a někdo je nenávidí. Mě vždycky nadšením stoupne puls do orgastických hodnot, když je vidím.
organic Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 S těmaTvýma plesnifkama je to jak s Hermelínem, někdo je miluje a někdo je nenávidí. Mě vždycky nadšením stoupne puls do orgastických hodnot, když je vidím. Já moc nemusím Submersible řadu od Panerai, ale kdyby udělali něco jako 312 372 nebo 422 v bronzu, měl bych problém...
zrno Odesláno 16. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2012 S těmaTvýma plesnifkama je to jak s Hermelínem, někdo je miluje a někdo je nenávidí. Mě vždycky nadšením stoupne puls do orgastických hodnot, když je vidím. já osobně mám rád nakládanej hermelín :-D což odpovídá plesnivkám s patinou. A čekám jak dopadne Olivier Bronze projekt :-)
Doporučené příspěvky