Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jak žiješ s tímhle typem tahu, kterej se směrem k pouzdru rozšiřuje? Mám ho na jedněch starších hodinkách, a absolutně se mi přestal líbit :/

Žiju s ním relativně spokojeně, nemám s tím problém... Resp. jeden ano - neexistuje na něj žádnej řemínek, jedině nechat ušit. Což už plánuju dlouho, ale realizaci furt odkládám:)

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Jak je možné, že snad každý druhý co prodá 14060, se k nim stejně zase vrátí :D

Protože to neni normální. :)

Tritium je návykové! :smile_anim:

Těžce návykové.

Upraveno uživatelem kamilb
Odesláno (upraveno)

Protože to neni normální. :)

Těžce návykové.

Říkal jsem si, že to nebude normální smile_anim.gif

Budu si to muset někdy prohlédnout, ať vím o čem mluvíte :)

Upraveno uživatelem semi001
Odesláno

takové hezké ana-digi od Casia /AMW320R-1EV/, snad sem s nimi můžu...

post-15103-035562900 1357815983.jpg

Odesláno

To imho nedáš. Řemen by musel mít vyztužení. Navíc to nesedí na klasický stěžejce ne?

Nesedí, je tam ten klasickej IWC system s jednim tlacitkem a "prepulenou" stezejkou. Driv jsem mel ambici to zkusit resit, ale na ten tah jsem si tak zvyknul, ze me to preslo...

Odesláno

To imho nedáš. Řemen by musel mít vyztužení. Navíc to nesedí na klasický stěžejce ne?

Pokud vím, tak tam klasická stěžejka je.

Nicméně pokud se ten řemen bude vyrábět, rád bych o tom viděl samostatnej thread :)

Odesláno

Po brutálním mlácení na motorce i v treréňáku stále jak nové. Nikde, krom jednoho malého škrábance na překlápěcí sponě nechybí ani kousek černé barvy. Super! Přesnost neřeším, vteřiny za týden. Triton Black 1000M! biggrin.gif

Odesláno

Po brutálním mlácení na motorce i v treréňáku stále jak nové. Nikde, krom jednoho malého škrábance na překlápěcí sponě nechybí ani kousek černé barvy. Super! Přesnost neřeším, vteřiny za týden. Triton Black 1000M! biggrin.gif

to pouzdro je komplet PVD,i s lunetou?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...