Návštěvník dlubix Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 116610LN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Tie su pekne a remen k nim dokonale ladi. Aky je to model jak hodiniek tak remena? Upraveno 6. února 2013 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Druhý den UN, nejsou špatný, ale nesedí mi ta vykrajovaná minutérie, ani indexy mě moc neberou. Tunýlek s Home time, Big date a lehoučký ručky jsou naopak krásný. Že ses ani před týdnem nepochlubil. Nebo to byl impulzivní nákup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Tie su pekne a remen k nim dokonale ladi. Aky je to model jak hodiniek tak remena?To je pro mě otázka? Pokud ano, to je standard, originální tohoto Longines Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Dnes na balkoně krásných 20°C. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Začínáme vyrábět kopi luwak.Stavím se do fronty na hovínka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zítra mě čeká první sběr, ale těmhle prckům to může trvat až dva dny. Rozhodně uvítám pomoc s oddělením "zrna od plev" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 (upraveno) Double post - omlouvám se. Upraveno 6. února 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 A muze padat treba bahno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 ....................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Zítra mě čeká první sběr, ale těmhle prckům to může trvat až dva dny. Rozhodně uvítám pomoc s oddělením "zrna od plev" Až budeš mít odzkoušenou první várku, dovolil bych se pozvat na kafe. Děcka pošlu na lvy a my můžeme pomluvit někoho kdo bude chybět.... Třeba Emana nebo Gase.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 To beru. Do Gase se rád pustím, zbavil se Mark XV a ani neřekl! Jinak teď jsme v testovací fázi, než začneme zpracovávat šlechtěné plody. Ta první várka bude určitě hodně raw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 To beru. Do Gase se rád pustím, zbavil se Mark XV a ani neřekl! Jinak teď jsme v testovací fázi, než začneme zpracovávat šlechtěné plody. Ta první várka bude určitě hodně raw. Hodně zajímavý nápad :-)Jestli budeš dělat košt, rád se přijdu vetřít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Je to neuvěřitelný, ale pořád mě baví...a to už je mám skoro měsíc Jak na silikonu, když je hnusně, tak na tahu při rauchpauze za slunečného dne...pořád dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 A muze padat treba bahno... Paráda vole... Já Hundertdrei :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Hodně zajímavý nápad :-)Jestli budeš dělat košt, rád se přijdu vetřít :-) Sám jsem zvědavý, jak to dopadne! Rozhodně to nebude hned, ale pokud to klapne, tak uděláme ochutnávku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 To beru. Do Gase se rád pustím, zbavil se Mark XV a ani neřekl! Hmm, 93 kg masa, to bude krmenicko ale jen tak se nedam, pojmu to jako trenink MMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Na ruce mám Prim Incabloc. Zbytek čeká na příležitost ve stavu ležícím nebo vrtícím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bcmike Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Mě baví už více než rok a asi to tak zůstane. Je to neuvěřitelný, ale pořád mě baví...a to už je mám skoro měsíc Jak na silikonu, když je hnusně, tak na tahu při rauchpauze za slunečného dne...pořád dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky