bandicoot Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Myslim, že těch fíčur co nabízí tyhle stotrojky je ažaž. To Speedy nemaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Myslim, že těch fíčur co nabízí tyhle stotrojky je ažaž. To Speedy nemaj. To jo. Jediný, co jim asi chybí, je MI pro laiky... To už by pak mohly bejt fakt amarouny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Janko neni. Jsou na ruce moc příjemný. To vypouklý dýnko navíc výborně rozvádí pohyb 7750 do ruky, kterej je tak skvěle cejtit. Baví mě se dívat, jak se celý hodinky "hejbou", když dojíždí rotor... Vysoký jsou, dokonce vyšší, než Bandiho fligery. Ale je to příjemná změna po éře placatejch hodinek...Já bych z tý vejšky měl taky obavu. Tohle má necelejch 15 a je to taky pěknej kyblík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricardo216 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Ty Glycine jsou perfektní... Parádní cifr. Já jak jinak 103... Ty jsou nádherný!Jsou to tyto, pls? Děkuji moc To je ještě starší model s minerálním sklem s antireflexní vrstvou:http://www.watch-corner.pl/Glycine_Incursore_III_44mm_automatic_390019_P_LB9-82.htmlA dnes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please.nechci ti kazit radost ale jeden z hlavních aspektů proč je kopi luwak tak dobrá je že ty potvory nesežerou všechno ale vybírají si jen ty najzralejší. takovej výber z bobulí a prý žádný lidský sběrač tohle nedokáže. další vec je to natrávení kterýho dosáhneš a o pražení vím kulový. mám ale ještě jeden balíček doma takže jestli chceš můžeš pak porovnat rozdíl. abych nebyl uplně off tak já pořád B ale nevidím to na dlouho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Já bych z tý vejšky měl taky obavu. Tohle má necelejch 15 a je to taky pěknej kyblík. Velkou ruku nemám, ale fakt mi to nevadí... Pod košili se dostanou v pohodě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Fakt jsou hustý. No, někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proč to furt fotíš přes ty filtry, vždyť je to fotka jak z časopisu Květy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proč to furt fotíš přes ty filtry, vždyť je to fotka jak z časopisu Květy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proč to furt fotíš přes ty filtry, vždyť je to fotka jak z časopisu Květy ved ho nechaj, prejde ho to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Proč to furt fotíš přes ty filtry, vždyť je to fotka jak z časopisu Květy Pan bratr má pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 dneska za socku ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Stowy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Dnes odpoledne klasika....Ked som videl prvy krat tieto Nautily(biely dial)tak som si skoro c..... a rozmyslal som ci by som tolko dostal za ladvinu ked ich vidim som z nich hotovy! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Vonku je krasne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 dneska za socku ;-) Pěkný jednorucky :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fermuello Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 TUDOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlosek Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Nedávno koupené od Šímy. Jsem moc rád, že jsem do nich šel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Doch...Gratuluju, moc pěkný.. Já dnes "H" vitamin.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2013 Pěkný jednorucky :-)) Na další ručku už nezbylo, snad po prémiích :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky