Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Janko neni. Jsou na ruce moc příjemný. To vypouklý dýnko navíc výborně rozvádí pohyb 7750 do ruky, kterej je tak skvěle cejtit. Baví mě se dívat, jak se celý hodinky "hejbou", když dojíždí rotor... Vysoký jsou, dokonce vyšší, než Bandiho fligery. Ale je to příjemná změna po éře placatejch hodinek...

Já bych z tý vejšky měl taky obavu. Tohle má necelejch 15 a je to taky pěknej kyblík.

post-8501-022546700 1360313916.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty Glycine jsou perfektní... Parádní cifr. Já jak jinak 103...

Ty jsou nádherný!

Jsou to tyto, pls?

:) Děkuji moc :) To je ještě starší model s minerálním sklem s antireflexní vrstvou:

http://www.watch-corner.pl/Glycine_Incursore_III_44mm_automatic_390019_P_LB9-82.html

A dnes:

20130208082416.jpg

Odkaz ke komentáři

Dobrá zpráva je, že všechny plody naši binturongové sežrali. Probíhá sběr bobků a zítra odpoledne se ukáže. Horší zpráva je, že se nám zkomplikoval dovoz čerstvých šlechtěných plodů z Indonézie... Zatím je vše v řešení, ale kdyby někoho něco napadlo, PM me, please.

nechci ti kazit radost ale jeden z hlavních aspektů proč je kopi luwak tak dobrá je že ty potvory nesežerou všechno ale vybírají si jen ty najzralejší. takovej výber z bobulí a prý žádný lidský sběrač tohle nedokáže. další vec je to natrávení kterýho dosáhneš a o pražení vím kulový. mám ale ještě jeden balíček doma takže jestli chceš můžeš pak porovnat rozdíl. abych nebyl uplně off tak já pořád B ale nevidím to na dlouho

b.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...