Kalifx Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Jaké to budou tentokrát Martine?Bohušu momentálně nevím, ale bude to těžké rozhodování. Nicméně zatím velká spokojenost s Techniques d'Avant Garde: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2013 Bohušu momentálně nevím, ale bude to těžké rozhodování. Nicméně zatím velká spokojenost s Techniques d'Avant Garde: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Se v tom pekne placas! To sis mohl pred par lety nechat ty SMP 2254, ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartop Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby ses jich chtěl zbavit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Na chvíli vysvitlo slunce, tak jsem neodolal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 já dnes monstra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Dneska je venku hnusně, tak nějak šedivo. Tak se radši válim doma. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Edit: double post Upraveno 10. března 2013 uživatelem Ohm-Aztec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Co to je za nůž, Emefe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) U nás je krásně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: A ten nožík by mě zajímal taky, Emefe Upraveno 10. března 2013 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Zastesklo se mi po tahu. Tak jsem na chvíli přezul... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Co to je za nůž, Emefe?Čínskej Enlan EM-01. Vzal jsem ho tady v prodejním vlákně.A je fakt dobrej, ani jsem to nečekal, fakt moc příjemnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 @Locque jsou parádní, dobrý výběr. Raději ten tah než pruhy ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrik.mt Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Zastesklo se mi po tahu. Tak jsem na chvíli přezul... Dobrá kombinace. Chválím moc hezké hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Dneska sportovně.Začínám chvílema ty hodinky těžce nesnášet za to, jak se lesknou, vypadá to jak z tržnice, ale pak je mám zase rád, protože mají v podstatě všechno, co potřebuju. Navíc už je mám skoro dva měsíce, to se dlouho nestalo. Když jsem ale viděl Kalifxovi Aquaracery, trochu se mi zastesklo.No, nevím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Výlet v rodném městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 Výlet v rodném městě Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Se v tom pekne placas! To sis mohl pred par lety nechat ty SMP 2254, ze? Já vím. Stejně tak jsem si moh ještě předtím nechat ty O&W M4 nebo potom Suma. Libore tenhle boj prostě prohrávám, je třeba si to přiznat. Ale TAG Heuery jsem ještě neměl, takže určitý smysl to dává. Kdyby ses jich chtěl zbavit.... Chtěl jsem napsat "určitě ne", ale pak mě napadlo, že bych lhal. Stejně jako v těch desítkách případů předtím. Tak někdy určitě... Upraveno 10. března 2013 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 115200 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 10. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2013 (upraveno) Bohušu momentálně nevím, ale bude to těžké rozhodování. Nicméně zatím velká spokojenost s Techniques d'Avant Garde: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Vydal ses teda do "klidnějších" vod /myšleno jednodušších hodinek/.Sedí Ti pěkně,snad Ti vydrží,nějak to u tebe nestačím sledovat.Jaký je to typ? Upraveno 10. března 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky