Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásná fotka krásných hodinek.  Zrcadlení ... to jsou panoramata :) .

clovece, prvni instalatersky, ktere me chytly! :)

Děkuji, taky se mi líbí :guitar:

Odesláno (upraveno)

Nový úlovek:  Steinhart Nav B-Chrono II mit Lederband

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Georf
Odesláno (upraveno)

Malé, lehké, pohodlné, ne moc výrazné. Baví mě a jsou pořád na ruce :thumbsup_anim: A jako spousta jiných, taky jsem si nikdy nemyslel, že si někdy pořídím hodinky s korunkou...

Upraveno uživatelem wolfesh
Odesláno

hezke svatky, ikdyz zjevne v posteli :) pro me uz je jaro, zitra jdu na kolo, ikdyby mely padat trakare! :)

Díky  :) My měli jaro přede dvěma týdny, pak už to šlo z kopce...

Tak ať ti ta projížďka vyjde!  :wheelchair:

Odesláno

Malé, lehké, pohodlné, ne moc výrazné. Baví mě a jsou pořád na ruce :thumbsup_anim: A jako spousta jiných, taky jsem si nikdy nemyslel, že si někdy pořídím hodinky s korunkou...

parada - tyto jsem vzdycky chtej jako svoje prvni rolady - jednoduche, krasne a univerzalni...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...