Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

Tak na takové člnkovanie bych se vykakal. To jak na Václaváku (nebo jak na včerejším Staromáku, kudy jsem se proloktoval turistama)

..turistom som bol ja :D

Podle první fotky by člověk tipoval spíše Gangu než Dunaj... :)

zatial vsetci vpohode ( ziadne sracky, kozne, ocne infekcie.. :) ) tak snad az taky humus to nebude :D

Odesláno

..turistom som bol ja :D

zatial vsetci vpohode ( ziadne sracky, kozne, ocne infekcie.. :) ) tak snad az taky humus to nebude :D

Mně to evokovalo Gangu jenom počtem lidí, samozřejmě. :)

Odesláno

to vyzera husto, co to bola za akcia? inak tebe som na ruke ine ako rolexky nevidel :-)

na akcie ako napriklad

, kde realne hrozi riziko, ze by som ich skrabol/rozbil/poskodil nosim vzdy ine hodinky.. ( steinhart ocean 1 najcastejsie, alebo Gshock, alebo ine :) .. )
Odesláno (upraveno)

Práce a zase jen práce. Za pět minut dvanáct a to doslova v přípravě na jednání v Českých Budějovicích.

post-10202-0-35169000-1374573443_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Eman2208
Odesláno

vcerajsie clnkovanie sa po Dunaji s GA 110SN 3A :)

35ho.jpg

... mit tak u sebe jeden spendlik, hned by bylo mene clunaru  :blow: 

Dneska jsem vytahl Traserky, at se taky provetraj...

post-7330-0-55248100-1374575639_thumb.jpg

Odesláno

po dvoch rokoch s Damaskami musim uznat, ze su stasle uzasne a neprestavaju ma bavit

...jsou super, taky jsem je zkoušel v Chronoshopu, protože jsem po nic docela toužil...bohužel mi nesedly, zato Tobě sedí skvěle!

...dnes kancldiving jak cyp, za oknem taková paráda...nedá sa, jdu si nahlásit volno aspoň na pátek ;)

post-20351-0-41346200-1374575772_thumb.jpg

Odesláno

...jsou super, taky jsem je zkoušel v Chronoshopu, protože jsem po nic docela toužil...bohužel mi nesedly, zato Tobě sedí skvěle!

...dnes kancldiving jak cyp, za oknem taková paráda...nedá sa, jdu si nahlásit volno aspoň na pátek ;)

dik. ja som ich kupil uplne naslepo a nelutujem. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...