little_w Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Chorche, ty me dojimas! gratuluju. je to celkem sranda, protoze zrovna tyhle mam v zaloze jako nahradu, pokud bych Landmonstera nesehnal takze se bavim tim, jaky spolecny smer ma nase hledani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Keby boli nozicky cierne, tak supr... Na tom ciernom meshi by to vyzeralo zaujimavo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Chorche, ty me dojimas! gratuluju. je to celkem sranda, protoze zrovna tyhle mam v zaloze jako nahradu, pokud bych Landmonstera nesehnal takze se bavim tim, jaky spolecny smer ma nase hledani. Tak to je dobrá náhodička. Tak ne, že mě budeš překecávat k prodeji Držím palce, abys sehnal.Já měl v záloze SKX009, tyhle jsem nejdříve odmítl s tím, že je to moc velký úlet a druhý den jsem psal, že je beru...a bylo to dobré rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Co se ti na mých oblekovkách nelíbí, vtipálku? Ona ta zlatá naživo není takový úlet. Ale je fakt, že jsem chtěl něco ulítlýho, jinýho...je to na hranici vkusu, ale jsem z nich nadšený. Dyk mě znáš, jentak Tě škádlím mimochodem ten černej mesh je neskutečně úžasnej, shánel bych ho, a chci je vidět naživo, tak je neprodej než se stavím:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 (upraveno) Dyk mě znáš, jentak Tě škádlímmimochodem ten černej mesh je neskutečně úžasnej, shánel bych ho, a chci je vidět naživo, tak je neprodej než se stavím:smile_anim:Neboj, neprodám. Jsem teď hodinkově saturován.Ten černý mesh mi přijde desně úchylnej, ale je fakt, že nevypadá zle. Upraveno 10. prosince 2012 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Já mám ty Orlíky vážně rád ! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 Tak jsem si pořídil nové oblekovky Takové jemné, decentní... ----------------------------------------------------------------------------Já zase v kuchyni, jako každý večer: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2012 zkousim... Mě tam trochu ruší luneta bez čísel, na to nejsem zvyklý, jinak jsou moc hezké! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Jako včera. Myslím, že spolu vkročíme i do Nového roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Home office. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Nechces sekretarku, nebo tajemnika?Bomba jak se ty rucky vznaseji vysoko. Je to fotkou, nebo jsou opravdu rucky vys nez obvykle byvaji?Totok je uplne ukazkovej kancdivering:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 (upraveno) Nechces sekretarku, nebo tajemnika?Bomba jak se ty rucky vznaseji vysoko. Je to fotkou, nebo jsou opravdu rucky vys nez obvykle byvaji?Totok je uplne ukazkovej kancdivering:-)) Sekretářku ani tajemníka si nemohu dovolit, ten home office je pouze z nouze cnost. Jsem totiž v prosinci nezaměstnaný. Do nový práce nastupuju v lednu. Ručky jsou opravdu vysoko, tak dvojnásobek "normálu" určitě. Navíc tu výšku při správném úhlu pohledu ještě zvýrazňuje klenutý safír.Holky nejsou jenom voňavky, už byly i móři. Upraveno 11. prosince 2012 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 dnes standardní spolehlivé a v zimním přítmí dobře viditelné ana-digi Casio MRP 701, přeživší autonehodu a zimních -55°C v Mongolsku, bez úhony... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kislik Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 moje nejmilejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 2 Kislik: Ybló super, ale chtělo by to vykydat tu klávesnici... Jinak u nás doma kalamita... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Honza71: Hodinky jsou krasne a ty rucky jsou bozi. Vsechny. Ja bych asi nemel odvahu vlezt s nima do more, ikdyz s mejma jsem byl, ten pocit ze mi je ukousne i s rukou nejakej chronozralok (nebo je ztratim) nebyl nej. O te doby divery macham jen ve vane:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Není to asi úplně ideální vlákno, ale stejně je nosím furt Jedna fotka těsně před mojí dokončenou (oblekovky jak víno ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A druhá dneska ze školy, ale jde hlavně o ten prstýnek, který jsem si vypůjčil od kamarádky. Doufám, že to fakt nenosí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Patriot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 @ brownwld - fajne oblekovky, akurat ta matika... DFUJ!! ja mam inu "zabavku" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 11. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2012 Dneska taky tuna monster. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky