Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Chorche, ty me dojimas! gratuluju. je to celkem sranda, protoze zrovna tyhle mam v zaloze jako nahradu, pokud bych Landmonstera nesehnal :) takze se bavim tim, jaky spolecny smer ma nase hledani. :D

Tak to je dobrá náhodička. Tak ne, že mě budeš překecávat k prodeji :D

Držím palce, abys sehnal.

Já měl v záloze SKX009, tyhle jsem nejdříve odmítl s tím, že je to moc velký úlet a druhý den jsem psal, že je beru...a bylo to dobré rozhodnutí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co se ti na mých oblekovkách nelíbí, vtipálku? :D

Ona ta zlatá naživo není takový úlet. Ale je fakt, že jsem chtěl něco ulítlýho, jinýho...je to na hranici vkusu, ale jsem z nich nadšený.

Dyk mě znáš, jentak Tě škádlím

mimochodem ten černej mesh je neskutečně úžasnej, shánel bych ho, a chci je vidět naživo, tak je neprodej než se stavím:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Dyk mě znáš, jentak Tě škádlím

mimochodem ten černej mesh je neskutečně úžasnej, shánel bych ho, a chci je vidět naživo, tak je neprodej než se stavím:smile_anim:

Neboj, neprodám. Jsem teď hodinkově saturován.

Ten černý mesh mi přijde desně úchylnej, ale je fakt, že nevypadá zle.

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

Tak jsem si pořídil nové oblekovky :wub:

Takové jemné, decentní... biggrin.gif

----------------------------------------------------------------------------

Já zase v kuchyni, jako každý večer:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Nechces sekretarku, nebo tajemnika?

Bomba jak se ty rucky vznaseji vysoko. Je to fotkou, nebo jsou opravdu rucky vys nez obvykle byvaji?

Totok je uplne ukazkovej kancdivering:-))

Sekretářku ani tajemníka si nemohu dovolit, ten home office je pouze z nouze cnost. Jsem totiž v prosinci nezaměstnaný. Do nový práce nastupuju v lednu. :)

Ručky jsou opravdu vysoko, tak dvojnásobek "normálu" určitě. Navíc tu výšku při správném úhlu pohledu ještě zvýrazňuje klenutý safír.

Holky nejsou jenom voňavky, už byly i móři. ;)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

dnes standardní spolehlivé a v zimním přítmí dobře viditelné ana-digi Casio MRP 701, přeživší autonehodu a zimních -55°C v Mongolsku, bez úhony...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Honza71: Hodinky jsou krasne a ty rucky jsou bozi. Vsechny. Ja bych asi nemel odvahu vlezt s nima do more, ikdyz s mejma jsem byl, ten pocit ze mi je ukousne i s rukou nejakej chronozralok (nebo je ztratim) nebyl nej. O te doby divery macham jen ve vane:-)

Odkaz ke komentáři

Není to asi úplně ideální vlákno, ale stejně je nosím furt

Jedna fotka těsně před mojí dokončenou (oblekovky jak víno :angel:)

A druhá dneska ze školy, ale jde hlavně o ten prstýnek, který jsem si vypůjčil od kamarádky. Doufám, že to fakt nenosí. :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...