Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Jaké to budou tentokrát Martine?

Bohušu momentálně nevím, ale bude to těžké rozhodování. :) Nicméně zatím velká spokojenost s Techniques d'Avant Garde:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bohušu momentálně nevím, ale bude to těžké rozhodování. :) Nicméně zatím velká spokojenost s Techniques d'Avant Garde:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Se v tom pekne placas! To sis mohl pred par lety nechat ty SMP 2254, ze? :D :lol2:

Odkaz ke komentáři

U nás je krásně smile_anim.gif

Edit: A ten nožík by mě zajímal taky, Emefe rolleyes.gif

Upraveno uživatelem Filip.J
Odkaz ke komentáři

Dneska sportovně.

Začínám chvílema ty hodinky těžce nesnášet za to, jak se lesknou, vypadá to jak z tržnice, ale pak je mám zase rád, protože mají v podstatě všechno, co potřebuju. Navíc už je mám skoro dva měsíce, to se dlouho nestalo. Když jsem ale viděl Kalifxovi Aquaracery, trochu se mi zastesklo.

No, nevím... :suicide_anim:

Upraveno uživatelem Chorche
Odkaz ke komentáři

Se v tom pekne placas! To sis mohl pred par lety nechat ty SMP 2254, ze? :D :lol2:

Já vím. Stejně tak jsem si moh ještě předtím nechat ty O&W M4 nebo potom Suma. Libore tenhle boj prostě prohrávám, je třeba si to přiznat. :D Ale TAG Heuery jsem ještě neměl, takže určitý smysl to dává. :)

Kdyby ses jich chtěl zbavit.... :)

Chtěl jsem napsat "určitě ne", ale pak mě napadlo, že bych lhal. Stejně jako v těch desítkách případů předtím. Tak někdy určitě... :)

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Vydal ses teda do "klidnějších" vod /myšleno jednodušších hodinek/.Sedí Ti pěkně,snad Ti vydrží,nějak to u tebe nestačím sledovat.

Jaký je to typ?

Upraveno uživatelem bohus76
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...