Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Pardon ale musím. Kur.va ty jsou...

Asi je potřebuji.

to bys Ájo nesměl být podbeskydský plemeník stylu "kadze chodzi dzeci robi...", takhle to bude trvat dlouho :P

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno

Děkuju, dnes jsme je koupili se ST1GEM a manželkou.

Je to dárek od nás pro kamaráda.

Před chvílí si překvapení odnesl.

Jsou skvělé na ruce .

Hele, jak dlouho musíme být kamarádi? :lol2:

Odesláno

tak ty jsou skvely..super rucky.. ja dneska rano prehodil na sedivy NATO a docela se mi to libi..

attachicon.gif20130404_111528.jpg

Hele, jak dlouho musíme být kamarádi? :lol2:

Otázka je, jaké hodinky by jsi chtěl :drunk: .

tak ty jsou skvely..super rucky.. ja dneska rano prehodil na sedivy NATO a docela se mi to libi..

attachicon.gif20130404_111528.jpg

Ty se mi taky moc líbí i v kombinaci s Nato.

Odesláno

Otázka je, jaké hodinky by jsi chtěl :drunk: .

tak to je jednoduché, PAM nebo Seiko :)

Kua děcek není nikdy dost. No nic, jdu dělat dcérečku. Čtvrté už prostě musí být dcérečka...

já vím, letos byla obzlášt dlouhá zima, ale buď zdrženlivý, levněji tě vyjde Andreje oblíkat do holčičích šatů, však si zvyknete :D

Odesláno

A nezasněží a nezasněží .... Kdyby měl někdo doma přebytečnou sněžnou frézu, dejte kdyžtak vědět.

to Instant: paráda, neskutečná paráda ... nejedeš náhodou zítra kolem Ostravy ? Rádi Tě s Aldou uvidíme na srazu a oslintáme Ti tu nádheru ... :cheers:

Ad Seiko MM300: Slouží neskutečně, jako pravé tool hodinky. Co ty už tuto zimu odházely sněhu ... to se jim ani v nejbujnějších snech nezdálo .... Ani není čas je poslat do lázní. Až sleze sníh (jestli teda letos vůbec sleze), půjdou si na chvíli odpočinout.

post-15604-0-32206700-1365110042_thumb.jpg

Odesláno

Kua děcek není nikdy dost. No nic, jdu dělat dcérečku. Čtvrté už prostě musí být dcérečka...

to je tym cistym vzduchom kolego.. :)

A nezasněží a nezasněží .... Kdyby měl někdo doma přebytečnou sněžnou frézu, dejte kdyžtak vědět.

to Instant: paráda, neskutečná paráda ... nejedeš náhodou zítra kolem Ostravy ? Rádi Tě s Aldou uvidíme na srazu a oslintáme Ti tu nádheru ... :cheers:

Ad Seiko MM300: Slouží neskutečně, jako pravé tool hodinky. Co ty už tuto zimu odházely sněhu ... to se jim ani v nejbujnějších snech nezdálo .... Ani není čas je poslat do lázní. Až sleze sníh (jestli teda letos vůbec sleze), půjdou si na chvíli odpočinout.

aj by som prisiel - predvcerom som objavil ze mate zraz - ale neplanovane pride ku mne na navstevu zahranicny zakaznik. takze do sveta ludi sa vratim niekedy cca v nedelu :) ale buduci tyzden je slezina v bratislave, tak ste pozvani.

nech netlacham - jedna s hnedym AR. Jak su MM300 leskle jak psie gule, tak sa nemozne fotia. Toto tu je uplna parada, okrem se-kun-dov-ky sa tu neleskne nic :)

post-4112-0-42963800-1365143890_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...