st1g Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Dneska zase NATO... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 zase cesta z hokny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hipgnosis Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Platty a nový diář, co jsem dostal k narozkám obrázek.JPGNení ten nový diář k narozkám náhodou Moleskine Lego limitovaná řada? Na živo jsem ho ještě neviděl... nicméně jsem řadu let spokojeným uživatelem diářů téhle značky. Jinak vše nej k narozkám a a taky ať diář dělá radost. A hodinky pochopitelně taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Nic jinýho nenosím,vlastně ani nic jinýho skoro nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Posledních pár dnů lodička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 NA CESTĚ ... SMĚR MILÁNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Já ne Miláno, ale na cestě do Českých Budějovic, sluníčko mi připomnělo barvu atireflexu... Ty 312 jsou krááásný...:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Nic jinýho nenosím,vlastně ani nic jinýho skoro nemám.Mně by to ale nejspíš stačilo ---------------------------------------------------------Já furt na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 Není ten nový diář k narozkám náhodou Moleskine Lego limitovaná řada? Na živo jsem ho ještě neviděl... nicméně jsem řadu let spokojeným uživatelem diářů téhle značky. Jinak vše nej k narozkám a a taky ať diář dělá radost. A hodinky pochopitelně taky Je Sice se sžívám s tím xindl formátem. Léta jsem byl zvyklý na A4/A5, ale musím říct, že jeho zpracování je spíš na úrovni módního doplňku, než obyčejného bloku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 pořád máme sníh... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 pořád máme sníh... IMAG0060-001.jpg a vopařenou ruku... vykašli se fotošop, když to neumíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 (upraveno) a vopařenou ruku... vykašli se fotošop, když to neumíš hajzle jeden... Upraveno 9. dubna 2013 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 9. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2013 a vopařenou ruku... vykašli se fotošop, když to neumíš ta barva fakt nevypadá zdravě...to je už skoro na invalidní důchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Takovou barvu ma od te doby, co mu amputovali vsechny prsty a dole prisili zarazku, aby mu nepadaly hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 (upraveno) jeste jedna fotka z dneska... Upraveno 10. dubna 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Platty a nový diář, co jsem dostal k narozkám Ježiš, Jakube, ty Yachtmastery jsou úžasné !!! Parádně si zachytil jemnou strukturu číselníku. Zapomněl jsem Ti poblahopřát k tomuto nádhernému kousku. Podle mého skromného názoru je tenhle model bezesporu nejhezčí ze všech, které Rolex vyrábí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuclik Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 Včera mi konečně dorazil dárek k narozeninám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 10. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2013 gratulujem, krasne su a ta klavesnica tiez super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky