profil Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Skusam vintage kozku, ktora prezila asi dve svetove vojny.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Orlíky To bylo příliš snadné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 To bylo příliš snadné :-)Bylo, bylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Co je to ? Kdo to pozná ? Orlíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Mne Orliky nesvitej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 No a tady za světla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Skusam vintage kozku, ktora prezila asi dve svetove vojny.... :-) vypada to i lepe jak original... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Kterej kus Vinohradské to je? U tram zastávky Želivského, naproti hotelu Dorint Don Giovanni, aneb nejhnusnější porevoluční stavbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Jako vždycky... Kožka o moc lepší. Však víš.. Chtěl jsem přezout ještě v pátek v noci, ale žena soudila, že bych to měl nechat na ráno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Mne Orliky nesvitej Zkus vyměnit baterku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 (upraveno) Manželka na firemní akci,malou jsem nakrmil,umyl,uspal ....a teď vínko ,v bedně liga mistrů a já mám chvilku klid.Vzácná to chvíle.A Suma na ruce.... Teď jsem koukal, že jsi zavřel "výměnu"...dobře si udělal...prozatím edit...abych nebyl OT...já i večer, co se lumi týče, decentní, přesto charismatické LLD.. Upraveno 23. dubna 2013 uživatelem Ondoni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 23. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2013 Nestíhám.Sobota - stěhování a úklid u tchýně: Neděle - práce na poli: Dnes - B-Uhren po práci: Pod košili pasují úplně přesně, jakoby ji na ně ušili: Jo a taky jsem na chvilku vyřešil ten problém s řízením - takhle je to docela pohodlné: Btw. Iztapo, skvělej citát v podpise! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Oblekofky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Že jsou mě velký? To nevadí, ale mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 (upraveno) Kancldiving hned od rána Upraveno 24. dubna 2013 uživatelem Chorche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Kancldiving hned od rána Tak už vyměň ty hodinky a bude zase dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Tak už vyměň ty hodinky a bude zase dobře. Teď mi nevyšly jedny hujery mimo fórum, zalíbily se Hamiltony v prodejní sekci, ale pořád se ne a ne zbavit Longinů.Na druhou stranu, čím víc potencionálních výměn a prodejů přežijí, tím je mám radši Už je mám tři měsíce, to je za poslední rok rekord Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Teď mi nevyšly jedny hujery mimo fórum, zalíbily se Hamiltony v prodejní sekci, ale pořád se ne a ne zbavit Longinů.Na druhou stranu, čím víc potencionálních výměn a prodejů přežijí, tím je mám radši Už je mám tři měsíce, to je za poslední rok rekord No právě, se tady nad tim podivuju každym dnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 Že jsou mě velký? To nevadí, ale mám je rád jsou nám akorát bych řekl :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 24. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2013 No právě, se tady nad tim podivuju každym dnem. Jestli ono to všechno neznamená, že bych si je měl nechat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky