furo Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Vyvezl jsem rodinu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Odpolední procházka kolem vody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Vyvezl jsem rodinu...Auto bez střechy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Co mám krabičku plnou strapů, tak se mi na nich tuze líbí ten kovový tah Hele já nemlich to samé jak s monstrama, tak s SKX007. Fotka ne dnešní, ale hodí se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 na oslave 1.maja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Auto bez střechy? Jojo Chrysler. Konečně bylo počasí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Už jsem myslel, žes to myslel doslova a lá Slavnosti sněženek :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Hele já nemlich to samé jak s monstrama, tak s SKX007. Fotka ne dnešní, ale hodí se.Co je to prosim za gumu na tech monstrech? Hezky k nim licuje.Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/60733-3x-gumové-řemeny-20-mm/Nahrubo jsem ho zastřihl aby lícoval, není to sice estetické ale na ruce to není vidět, bo je to schované pod pouzdrem. Vypadá to pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 1. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Ten Island ti teď momentálně fakt závidím! Strávil jsem na tomto krásném ostrově naši loňskou rodinnou dovolenou a určitě se tam chci zase někdy vrátit. Možná Defíkem, možná na motorce. Chtěl bych Island poznat i mimo turistickou dobu.....A ať nejsem OT, tak jedna tématická historická... . PAM 250 Daylight. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Ten Island ti teď momentálně fakt závidím! Strávil jsem na tomto krásném ostrově naši loňskou rodinnou dovolenou a určitě se tam chci zase někdy vrátit. Možná Defíkem, možná na motorce. Chtěl bych Island poznat i mimo turistickou dobu.....A ať nejsem OT, tak jedna tématická historická... . PAM 250 Daylight. To vypadá, že moje 250 byly na Islandu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 trochu gycu v zlate nezaskodi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 fuuuuuu.... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kupec Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Alebo fúúúúúúúúú........hááááááááááá....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 chlalpci ale pozor..ziadny quartz ale mechanika na manualny natah..a komplet cele zlato a brilianti...poctiva rucna robota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 Návštěva Lugana nemohla dopadnout jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2013 dokonale hodinky podla mna... gratulujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky