michalval Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Dnes vintage, kancl a moje jedno celodenní kafe.Ještě že v tý naší fabrice je chládek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Já vím....Rolex....jsem zrádce a budu si muset změnit avatar...ale v tomhle vedru se prostě hodinky na kůži při práci nosit nedají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 A to já Tě zase chápu, oyster je nejpohodlnější, kord v těchto vedrech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Přezul jsem na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikkes Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 jedna dnešní od bazénu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Tak přidám taky Japonce ... Shark Mesh v těchto vedrech nezklamal ... krásně větrá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Obědová pauza...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
funf5 Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 (upraveno) Tak přidám taky Japonce ... Shark Mesh v těchto vedrech nezklamal ... krásně větrá ... Kde se dá pořídit, hledám jej v rozteči 22mm? Našel jsem jej na Ebay, ale raději bych někde z EU...EDIT: Doplnění Upraveno 8. srpna 2013 uživatelem funf5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Cestou do prace: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepecken Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Večerná prechádzka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Nedaleko Harcovny , ale fakt to byla jenom půlhodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 +1 a ty sedmidenní st1govy jsou taky úžasné a ty Sectovy aquatimery taky a Hasňovy ingenieury jak by smet...sakra IWC snad nemá hodinky, co by nebyly! No jo, IWC prostě umí. Teda u obou IWC na této stránce se kochám... máte to moc pěkné pánové...Díky. ...... Na večer Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Bohužel ho mám z Asie (HK, Ebay) ... v EU je to vždy o něco dražší. Kde se dá pořídit, hledám jej v rozteči 22mm? Našel jsem jej na Ebay, ale raději bych někde z EU...EDIT: Doplnění Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Ve vedru Nato a Igeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Jdete uz s tema iwc do haje nebo neco koupim ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Však kup.....a jedna rychlá speciálně pro Tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Ok, do pondelka jsou jedny doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Je tu malo rolexu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Je tu malo rolexu ... grahamu ještě méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Romanku si kanec ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky