Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

O víkendu jsem se byl potápět na svatbě. Ne, nekamenujte, oblekovky nejsou, musel jsem bondovsky improvizovat. :)

No a dneska dorazil novej balíček z Moravy. Tímto děkuju za fajn obchod a všem zájemcům, co byli další v pořadí vzkazuju: Jsou to moc fajn hodinky.  :whistling:

post-14836-0-77319300-1377526968_thumb.jpg

post-14836-0-68281800-1377526976_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tie Hamilton sú peknéé. A čo je to za remeň, tiež sa mi páči.

To je nějakej Hamiltonní. Měl by to bejt bůvol nebo něco takovýho. Ale kdo ví. :D Každopádně je hrozně měkkej a příjemnej. Akorát teda to zapínání je jak zapínání bezpečnostních pásů v tryskáči. Než jsem na to přišel, docela mi to trvalo. :)

Odkaz ke komentáři

Provokatére :grrr:  :)

O víkendu jsem se byl potápět na svatbě. Ne, nekamenujte, oblekovky nejsou, musel jsem bondovsky improvizovat. :)

No a dneska dorazil novej balíček z Moravy. Tímto děkuju za fajn obchod a všem zájemcům, co byli další v pořadí vzkazuju: Jsou to moc fajn hodinky.  :whistling:

Odkaz ke komentáři

To je nějakej Hamiltonní. Měl by to bejt bůvol nebo něco takovýho. Ale kdo ví. :D Každopádně je hrozně měkkej a příjemnej. Akorát teda to zapínání je jak zapínání bezpečnostních pásů v tryskáči. Než jsem na to přišel, docela mi to trvalo. :)

Tak budem rád za ďalšie fotky :)

Odkaz ke komentáři

To Ti dlouho nevydržely :-)..

A pak?

pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč :clap:

Odkaz ke komentáři

Je to buvol a strašně příjemnej. Sednou ti, paráda. :-)

Já se asi nudím...

post-13546-0-48259200-1377532202_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Marcel musel byt hodne presvedcivy :-) ..

Co to bude , pochlub se :cool02:

pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč :clap:

Abych nebyl OT OT tak po praci jedny "bez skla" :-))

post-18261-0-42773500-1377534721_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč :clap:

Když budeš hodnej,tak Ti je někdy půjčím :)

Odkaz ke komentáři

že by Kroměříž?

Ano, bohužel je půlka Květné v rekonstrukci, takže doporučuju návštěvu za pár let, ale i tak je v Kroměříži spoustu jiných věcí k vidění.

financ : Bohužel nemohl, nebyl jsem sám a neprosadil bych si to :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...