jartop Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 ještě 6 dní Steinhart Nav B-Uhr 44 ST1 PremiumA pak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skřet Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Schaumburg AQM III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 O víkendu jsem se byl potápět na svatbě. Ne, nekamenujte, oblekovky nejsou, musel jsem bondovsky improvizovat. No a dneska dorazil novej balíček z Moravy. Tímto děkuju za fajn obchod a všem zájemcům, co byli další v pořadí vzkazuju: Jsou to moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Tie Hamilton sú peknéé. A čo je to za remeň, tiež sa mi páči. Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem zhrado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Tie Hamilton sú peknéé. A čo je to za remeň, tiež sa mi páči.To je nějakej Hamiltonní. Měl by to bejt bůvol nebo něco takovýho. Ale kdo ví. Každopádně je hrozně měkkej a příjemnej. Akorát teda to zapínání je jak zapínání bezpečnostních pásů v tryskáči. Než jsem na to přišel, docela mi to trvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Jojo, stejská se mi po nich. Akorát ten cifr je nešikovnej, páč má takovou tmavě čokoládovou barvu. Žena se mi ho snažila olizovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Provokatére O víkendu jsem se byl potápět na svatbě. Ne, nekamenujte, oblekovky nejsou, musel jsem bondovsky improvizovat. No a dneska dorazil novej balíček z Moravy. Tímto děkuju za fajn obchod a všem zájemcům, co byli další v pořadí vzkazuju: Jsou to moc fajn hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 To je nějakej Hamiltonní. Měl by to bejt bůvol nebo něco takovýho. Ale kdo ví. Každopádně je hrozně měkkej a příjemnej. Akorát teda to zapínání je jak zapínání bezpečnostních pásů v tryskáči. Než jsem na to přišel, docela mi to trvalo. Tak budem rád za ďalšie fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 To Ti dlouho nevydržely :-).. A pak?pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 To je nějakej Hamiltonní. Měl by to bejt bůvol nebo něco takovýho. Ale kdo ví. Každopádně je hrozně měkkej a příjemnej. Akorát teda to zapínání je jak zapínání bezpečnostních pásů v tryskáči. Než jsem na to přišel, docela mi to trvalo. Je to buvol a strašně příjemnej. Sednou ti, paráda. :-)Já se asi nudím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 pětky na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 (upraveno) Marcel musel byt hodne presvedcivy :-) ..Co to bude , pochlub se pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč Abych nebyl OT OT tak po praci jedny "bez skla" :-)) Upraveno 26. srpna 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Neni lepsich univerzalnich oblekovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Jako každý den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 pravda, dlouho nevydržely, i když jsem si byl jistý, že tyhle doma zůstanou, ale nechal jsem se, tak jako již několikrát, ukecat k prodeji od zdejšího člena. Ovšem náhrada z chronoshopu bude něco opravdu extra! Kuba mi ten poklad osobně přiveze, heč Když budeš hodnej,tak Ti je někdy půjčím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Fotka myslím ze čtvrtku, ale dneska je to stejné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 Fotka myslím ze čtvrtku, ale dneska je to stejné.že by Kroměříž? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 že by Kroměříž? Je to Kroměříž, Květná zahrada. 2ggrand: mohl ses stavit na kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 26. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2013 že by Kroměříž?Ano, bohužel je půlka Květné v rekonstrukci, takže doporučuju návštěvu za pár let, ale i tak je v Kroměříži spoustu jiných věcí k vidění. financ : Bohužel nemohl, nebyl jsem sám a neprosadil bych si to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky