bohus76 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Další malá akvizice. Potěšil příjemný kaučuk, méně už celníci.Co se Ti to stalo s těma Roládama? Vzteky zčernaly? Ty se opravdu nudíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Musim jeste jednu,strasne se mi libej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Dnes pracovne v jednom meste, jen to slunicko bohuzel nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Stále stejná písnička, ale baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Baterkáče jak lusk! Moc mě baví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 chcelo by to pilotky... nabuduce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Vecerni neplanovane setkani chronomagu v prostejovske Kolibe. Lados s novou akvizici....hádanka...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 A pak ze nerostou... Stále stejná písnička, ale baví mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Vecerni neplanovane setkani chronomagu v prostejovske Kolibe. Lados s novou akvizici....hádanka...:-) ImageUploadedByTapatalk 21377631838.745702.jpgNěco VELKÉHO ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 moc povedene:)po delší době PO 42mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 (upraveno) Vecerni neplanovane setkani chronomagu v prostejovske Kolibe. Lados s novou akvizici....hádanka...:-) ImageUploadedByTapatalk 21377631838.745702.jpgTak nějak to vypadá jako tyto MeisterSinger Singular Já dnes Pan Europy, mám je už rok a půl a pořád mě baví jak na začátku Upraveno 27. srpna 2013 uživatelem sashator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Cvicne na hadru, furt nevim, jestli je pustit dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Cvicne na hadru, furt nevim, jestli je pustit dal... No way! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Štramberk? Bez ty špice to vypadá divně. je treba se zastavit na jednoho Trubace dole na namesti Vedle jak ta jedle, pánové... Sovinec. Ale tipoval bych stejně, nefotit to osobně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Já dnes Pan Europy, mám je už rok a půl a pořád mě baví jak na začátkuty s tím modrým cifrem jsou prostě parádní... jenom ten hnědý řemen mi tam moc nesedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 ty s tím modrým cifrem jsou prostě parádní... jenom ten hnědý řemen mi tam moc nesedíV reálu jim ale sluší, věř mi....každopádně už je asi brzy opět přezuji na řemen od mistra Ondřeje...a přemýšlím jaký nechat ušít další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 ty s tím modrým cifrem jsou prostě parádní... jenom ten hnědý řemen mi tam moc nesedíTak to teda prrrr ! Tyhle modré krásky mě přivedly na Chronomag...kombinace s úžasným hnědým origo řemenem mě hned učarovala. Naštěstí jsem brzy pochopil, že na moji ruku jsou velké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 @sashator: ale joo, těm by asi slušela i tkanička od bot.. @Chosef76: promiň, nechtěl jsem se tvých ex dotknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lany Odesláno 27. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2013 Na konci tréninku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2013 Já dnes Pan Europy, mám je už rok a půl a pořád mě baví jak na začátku Ty jsou parádní. Černé to není ono, ale ty modré, fakt se mi líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky