travex Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Dnes na pohodičku s Vostoky, mám rád ty pomaleji kmitající strojky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) jsou to nejnudnejsi hodinky na svete (alespon podle me drahe polovicky). ale dost mozna prave proto je vsichni, kdo je uvidi a nedejboze si je nasadi na ruku, chteji. pateky jsou dokonale do kazdeho detailu a pritom na ruce nekrici 'koukej wole, co mam ma ruce' Maxi, nevytloukas s tema daytonama tak trochu klin paratkem? (priznavam, ze vyraz neni muj, slysel jsem ho od mistniho guru, kdyz jsem mu rekl, ze si chci koupit tudory namisto subu )No je to přesně jak píšeš, ostatně jsem to již postoval. Problém je, že ty zde předvedené mi před nosem st1g vyfouk a nové na gumě v Evropě nemohu najít, jen 2ks na tahu,želbohu za cenu skoro stejně šílenou jako v Carollinu.Na druhou stranu, ač spíše odpůrce Rolexu než jejich obdivovatel musím těmto hodinkám přiznat, že jejich nositelnost, tedy pohodlí je famózní a že ty R nakonec fakt mají něco do sebe.Dokonce jsem se až vyděsil při myšlence z dnešního rána a to že si je nechám na dýl. A to i přesto, že jim chybí spousta věcí, které od tzv. hlavních hodinek vyžaduji. Min. 2mm, datumovka, vyšší rezerva chodu. Naopak jim přebývají 2 tlačítka a 3 subcifry. Přesto všechno to jako celek tak nějak krásně funguje. Upraveno 1. září 2013 uživatelem MaxT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Misoo na te gume jim to sekne vic jak na tahu. Pekne. Diky, mam objednane origo gumky, ciernu a oranzovu, stezejky budu rozzhavene do biela jak to budem striedat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Tradicni vlastivedna -- kde to jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Včera př sběru surovin: A dneska při jejich zpracování: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Archimede XLH TOP dnes na novém řemenu od Zrna. Léto zdá se skončilo, čas pro kůži nastal A zkouška Zrno remenu na Steelfishe, nez vyberu ve Strapshopu vodeodolny Upraveno 1. září 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) IzTaPa: Pod Točníkem. Nebo vedle Žebráku, to záleží na úhlu pohledu... EDIT: já jsem při neděli doma a válim si kule... Upraveno 1. září 2013 uživatelem Locque Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Sinn U1 + nova kocici posila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Ondrej: ty béčka jsou na tom řemenu perfektní... to žeru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Ondrej: ty béčka jsou na tom řemenu perfektní... to žeru!Díky :-). Měl jsem z toho trochu obavu jak to k sobě půjde nebo ne, ale taky se mi to líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Som ich chcel dat do sekcie vymeny, ale neviem. mam ich rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Víkendofky... A až najdu odvahu koupit Viscount za bůra, z ruky už je nesundam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Ty Vláďovi jednoručky mi nedají spát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Tak jedna na houbách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 zase... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 mám rád ty letní barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 To je Testarossa? Měl jsem myslím takovýho angličáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chobot Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) To je Testarossa? Měl jsem myslím takovýho angličáka. Spíš 348. Moc krásný auto.Taky ho tu mam v 1/24 :-D Upraveno 1. září 2013 uživatelem Chobot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miroslav 2 Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 Aj dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 1. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2013 (upraveno) Spíš 348. Moc krásný auto.Dobře ty . Je to F348 čistokrevnej sporťák v tý době se takový ještě dělali (už je to stará páka). Dneska to je samá elektronika pohodlí apod... Není to moc praktický a lezeš do toho jako když se plazíš po zemi, ale zase ten hukot motoru a řízení bez posilovače ti dává maximální sportovní zážitky ještě k tý Testarosse. To už je žádaná luxusní "veteránská" záležitost, moc jich není a na ceně bude jenom stoupat Upraveno 1. září 2013 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky