Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

jsou to nejnudnejsi hodinky na svete (alespon podle me drahe polovicky). ale dost mozna prave proto je vsichni, kdo je uvidi a nedejboze si je nasadi na ruku, chteji. pateky jsou dokonale do kazdeho detailu a pritom na ruce nekrici 'koukej wole, co mam ma ruce' ;)

Maxi, nevytloukas s tema daytonama tak trochu klin paratkem? ;) (priznavam, ze vyraz neni muj, slysel jsem ho od mistniho guru, kdyz jsem mu rekl, ze si chci koupit tudory namisto subu ;))

No je to přesně jak píšeš, ostatně jsem to již postoval. Problém je, že ty zde předvedené mi před nosem st1g vyfouk a nové na gumě v Evropě nemohu najít, jen 2ks na tahu,

želbohu za cenu skoro stejně šílenou jako v Carollinu.

Na druhou stranu, ač spíše odpůrce Rolexu než jejich obdivovatel musím těmto hodinkám přiznat, že jejich nositelnost, tedy pohodlí je famózní a že ty R nakonec fakt mají něco do sebe.

Dokonce jsem se až vyděsil při myšlence z dnešního rána a to že si je nechám na dýl. A to i přesto, že jim chybí spousta věcí, které od tzv. hlavních hodinek vyžaduji. Min. 2mm, datumovka, vyšší rezerva chodu. 

Naopak jim přebývají 2 tlačítka a 3 subcifry. Přesto všechno to jako celek tak nějak krásně funguje.

Upraveno uživatelem MaxT
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Archimede XLH TOP dnes na novém řemenu od Zrna. Léto zdá se skončilo, čas pro kůži nastal

A zkouška Zrno remenu na Steelfishe, nez vyberu ve Strapshopu vodeodolny

post-18261-0-59449200-1378043746_thumb.jpg

post-18261-0-59059300-1378043764_thumb.jpg

post-18261-0-24601100-1378044584_thumb.jpg

post-18261-0-90903000-1378044605_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři

Spíš 348. Moc krásný auto.

Dobře ty ;) . Je to F348 čistokrevnej sporťák v tý době se takový ještě dělali (už je to stará páka). Dneska to je samá elektronika pohodlí apod... Není to moc praktický a lezeš do toho jako když se plazíš po zemi, ale zase ten hukot motoru a řízení bez posilovače ti dává maximální sportovní zážitky ;)  

ještě k tý Testarosse. To už je žádaná luxusní "veteránská" záležitost, moc jich není a na ceně bude jenom stoupat 

Upraveno uživatelem Strocek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...