Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

V té modré to určitě bude úplně jinej level, než ta nudná černá, co jsem viděl. Ale nic nebude lepší, než ocel Pro II.

Radius: Já ho zkoušel u Dušáka, ten dvojkovej modrej.. neni to špatný, ale málo "bé", no. Jinak je pěknej, měkoučkej, za slušný prachy.. ten trojkovej jsem si ošahával včera a teda nějak nic moc.. uvidíme:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj, na gume nemaji chybu. Jeste zvazuji nechat si udelat velcro strap, ktery by byl siroky 24mm s poutkama pro stezejky 20mm a barevne ladil s barvama DGzRS.

Ale nevim, kdo by tohle umel.

Odesláno z mého Z10 pomocí Tapatalk 2

No,ja si prave uplne nedovedu hadr predstavit,vzhledem k tomu soudkovitymu pouzdru mi opticky nejvic sedi guma,ale pokud by ti to nekdo zmaknul,byl by to asi zajimavej tuning..

Odkaz ke komentáři

Plesnivky se mi libi moc, ale nedavno jsem narazil na 389 a to jsou snad nejhezci Panerai. Cyrdo budou ?

No, asi ne Aldo. Mě se naživo moc nelíbily. Ale jak známo, člověku se časem klidně může trochu poupravit vkus, takže to zcela vyloučený není. 

Dnes mám Suby. Smutně na mě z winderu vrtěly kyklopem. Tak jsem je vzal na milost.....a hned oklikou při cestě do fachy trochu do přírody. Všechno sklizeno, pohnojeno a někde dokonce zasety ozimy. Ty woe ze mně se na starý kolena asi fakt stává romantik.... :wheelchair: !!!! Sem z té přírody nějaké dojaté...... :wacko:

Odkaz ke komentáři

Tak jsou doma.

Hezká práce, jaký jsou? Předpokládám v začáteční euforii asi parádní co ;).  Mě se líbila ta varianta SRP311 (černá oranžová) a pohrával jsem si s myšlenkou, si je jako druhý pořídit, ale pak jsem si říkal na co kupovat druhý když už jedny lepší automaty mám. Ale jsou pěkný.

a jedna fotečka abych si pořád neplácal játra, pěkně v plný kráse se všemi šrámy, kterejm se prostě při každodenním nošení nejde vyhnout... Odrbaná je jen ta luneta sklíčko je bez poskvrnky, je tam jenom nějakej pidi bordýlek 

post-26998-0-07990000-1378201106_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Strocek, neni to limitka k nejakemu 57. vyrociu ?? :D

bohužel není... Málem mě křísili když jsem jim to způsobil :crying_anim: a to všechno je z jedný rány... sem myslel, že sem vysklil sklíčko jaká to byla pecka, ale odnesla to jen luneta a černej koužek (1000 Kč) oprava v NESTu jen za ten kroužek..., už jsem to zjišťoval, ale pustím se do toho až tam toho bude víc (doufám, že už né)....  :frusty:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...