Kristian.nov Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Je to prej stylový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Prohodil jsem dnes pár slov o hodinkách se známým, on najednou sáhl do šuplíku a povídá: " tohle tady mám skoro 40 let, nikdy jsem je nenosil a tak je prodám, nechceš je koupit?". koukal jsem jak puk, dal je na ruku a asi se zamiloval.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Prohodil jsem dnes pár slov o hodinkách se známým, on najednou sáhl do šuplíku a povídá: " tohle tady mám skoro 40 let, nikdy jsem je nenosil a tak je prodám, nechceš je koupit?". koukal jsem jak puk, dal je na ruku a asi se zamiloval.... 20130904_1639322.jpg držím rypák, tichá závist. Jestli je budeš pouštět, dej mi prosím vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Sozopol a Valory A Monstra jsou kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Je to prej stylový Hmmm chce to kozmonauticky velcro ked uz.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Ranní houbařská a pak při návratu přesun armádní techniky v Podbořanech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 A Monstra jsou kde? Sozopol a Monstra. Preci nebudu mit jedny hodinky . Dalsi fotky budou po navratu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 S CaFama na cestě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Prohodil jsem dnes pár slov o hodinkách se známým, on najednou sáhl do šuplíku a povídá: " tohle tady mám skoro 40 let, nikdy jsem je nenosil a tak je prodám, nechceš je koupit?". koukal jsem jak puk, dal je na ruku a asi se zamiloval.... 20130904_1639322.jpgto snad není možný...já chci taky takové známé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Prohodil jsem dnes pár slov o hodinkách se známým, on najednou sáhl do šuplíku a povídá: " tohle tady mám skoro 40 let, nikdy jsem je nenosil a tak je prodám, nechceš je koupit?". koukal jsem jak puk, dal je na ruku a asi se zamiloval.... 20130904_1639322.jpg Je to,doufam,pohadka na dobrou noc,ze jo?Neni to pravda,ze ne?Pac pokud jo,tak si du uriznout ucho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Povedeny kousekColt 44 - vzhledem k tomu ze jsou quartz tak vyuzivam jako univerzalni hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Breitling Colt 44jo a guma je Diver Pro I..jo a ta guma je pěkně hnusná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Prohodil jsem dnes pár slov o hodinkách se známým, on najednou sáhl do šuplíku a povídá: " tohle tady mám skoro 40 let, nikdy jsem je nenosil a tak je prodám, nechceš je koupit?". koukal jsem jak puk, dal je na ruku a asi se zamiloval.... No ty kraso....to me pos.r Jestli je tohle pravda a nasel jsi tyhle hodinky v NOS u kamose v supliku, tak bych rekl ze to bude jeden z nejvetsich nalezu na chronomagu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 tak to potom neprodavat:)) Je to dárek ode mě, milujícího bratra, takže tipuji, že je nikdy nepustí, bo bych ho zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 No ty kraso....to me pos.r Jestli je tohle pravda a nasel jsi tyhle hodinky v NOS u kamose v supliku, tak bych rekl ze to bude jeden z nejvetsich nalezu na chronomagu. Jenže to je právě teď moje největší dilema, nebyl jsem na to připravený a vůbec nevím, kolik mu dát, abych ho neokradl a zároveň ze sebe neudělal kavku. Ten stav je ale hodně dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Jenže to je právě teď moje největší dilema, nebyl jsem na to připravený a vůbec nevím, kolik mu dát, abych ho neokradl a zároveň ze sebe neudělal kavku. Ten stav je ale hodně dobrej... 20130904_1640299.jpg 20130904_1640488.jpg To je slušnej mazec... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Jenže to je právě teď moje největší dilema, nebyl jsem na to připravený a vůbec nevím, kolik mu dát, abych ho neokradl a zároveň ze sebe neudělal kavku. Ten stav je ale hodně dobrej... 20130904_1640299.jpg 20130904_1640488.jpgHodne luxusni stav. Tak trochu zavist Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 ... len tak z ruky nepojdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2013 Jenže to je právě teď moje největší dilema, nebyl jsem na to připravený a vůbec nevím, kolik mu dát, abych ho neokradl a zároveň ze sebe neudělal kavku. Ten stav je ale hodně dobrej... 20130904_1640299.jpg 20130904_1640488.jpg Tak vůči tady tomu jsou i nejlepší pohádkáři na Aukru jen slabým odvarem...myslím, že se zařadí do TOP 3 storek na chronomagu, ne-li fakt na první stupínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky