Dali Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dneska jsem makal jak šroub, tak jsem nasadil turbohodinky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfda Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dneska jsem makal jak šroub, tak jsem nasadil turbohodinky. :-) 002.jpgJá se zase dneska flákal jako ital... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
st1g Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Omega Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Dneska jsem makal jak šroub, tak jsem nasadil turbohodinky. :-) 002.jpg Paráda! Jsem ani netušil, že tady má někdo tak krásné turbo a to ještě od JLC! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Zejtra se jede k móři. Přípravy jdou podle plánu. A stejně to jsou nejlepší hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 S drahou polovičkou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Piatková nuda. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 ??????????? 1 .... 1978 ... v neuvěřitelně zachovalém stavu Photo1.jpgTy woe ty chci-jsou boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 konečně jsem sundal géčka a nasadil sedmiručky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 jedny rádia contról Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Týý jo, PP dělá Apple, jo ? chvíli mi to trvalo ... už to ale chápu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Týý jo, PP dělá Apple, jo ? Tak tohle je nejlepší hláška dnešního dne. Chvíli jsem hledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 PRIM Sport 2 přes 3 generace: hodinky od mého otce na ruce mého 6-ti letého syna.Ale jmenuje se kompletně jako já, tak do snad do tohohle vlákna patří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 chvíli mi to trvalo ... už to ale chápu Tak tohle je nejlepší hláška dnešního dne. Chvíli jsem hledal...Jste bystří kluci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 chvíli mi to trvalo ... už to ale chápu Mně to trvalo mnohem déle než jen chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mně to trvalo mnohem déle než jen chvíli Jsi taky bystrý....ale o fous míň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Po dvou dnech neprijemnosti a nejistoty se ke mne vratily Aquaracery. Asi osud, tak si je jeste necham. V pozadi flekata obluda okupujici gauc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Jsem si do vany poslal napřed průzkumníka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 PRIM Sport 2 přes 3 generace: hodinky od mého otce na ruce mého 6-ti letého syna.Ale jmenuje se kompletně jako já, tak do snad do tohohle vlákna patří PS2.jpgPrimky a angry face..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 13. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2013 Mně to trvalo mnohem déle než jen chvíli musím se teda taky přiznat, že ta chvíle byla trochu delší ... dokonce jsem to chtěl vzdát, ale pak to přišlo ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky