instant Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 tak to si bol ty.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 tak jsem vcera zajel za stopou99 a ZDR do BA, pokecali sme, neco pojedli, trochu podealovali a vysledek - at prej mam taky jednou poradny hodinky a at udelam vobcas dobrou fotku Konecne mas poradny hodinky! Sednou ti dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dobre ti povedali, sadnu ti paradne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 moc se mi líbí kontrast dvou pohledů na věc: Hamiltony jsou automaty s nádherným strojkem, vyprodaná limitka, kterou budu jednou strašně blbě shánět ... kontra ... ty s těma pindama na ciferníku já podobný problém ( upgrade sbírky ) řeším už měsíc ... držím palce Nic z toho, co napsal Financ nepopírám, ale pokud tam chtěli dát nějakej citát, měli ho dát na dýnko. Tohle by nebyly hodinky NA NOŠENÍ pro mě. Možná je tak uložit do trezoru a doufat, že mi za tuhle limitku někdy někdo zaplatí víc, než jsem za ní dal (ale moc bych tomu nevěřil). Při nošení by mě ty pindy tahaly za oči při každym pohledu. Asi tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 konecne pilotky. Z mesta v ktorom byvam. zeno.jpg ..tu je zle asi úplne všetko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dneska vintage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 financ: Pokud bych měl jen dvoje a volil, který pustit, nechal bych si ty dražší. Pokud toho ale máš ještě víc, Hamiltony bych teda nepouštěl.Jsou to snad nejvkusnější hodinky s pindama na cifru. Úžasně elegantní chrona k čemuž přispívá barva cifru, modřený ručky, umístění bicompax chrona a font těch pindů.Navíc ty pindy maj smysl. Abych tu nepindal...Nemám rád titan, nemám rád digi, nemám rád nečitelný ciferníky, nemám rád baterku, nemám rád integrovaný tahy, nemám rád malou vodotěsnost, nemám rád motýlovky, nemám rád avantgardní design...Ale tohle mě baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 zacina prsat<br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ranní čekání na odvoz do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 tak jsem vcera zajel za stopou99 a ZDR do BA, pokecali sme, neco pojedli, trochu podealovali a vysledek - at prej mam taky jednou poradny hodinky a at udelam vobcas dobrou fotku Ty seš drak gratulaceJak sedí? Co tah, že jsi ho sundal? Mě přijde ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Nic z toho, co napsal Financ nepopírám, ale pokud tam chtěli dát nějakej citát, měli ho dát na dýnko. Tohle by nebyly hodinky NA NOŠENÍ pro mě. Možná je tak uložit do trezoru a doufat, že mi za tuhle limitku někdy někdo zaplatí víc, než jsem za ní dal (ale moc bych tomu nevěřil). Při nošení by mě ty pindy tahaly za oči při každym pohledu. Asi tak. já jsem si myslel, že to takhle nějak budeš mít ... mně jenom hodně pobavila ta formulace ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nastycrew52 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dneska pro změnu můny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Ty seš drak gratulaceJak sedí? Co tah, že jsi ho sundal? Mě přijde ok ja je koupil na kaucuku, tah a remen zkusim snad neska, su trochu v presu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 dneska vintage pan je klasicky estet.. pekne pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peter78 Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 ..tu je zle asi úplne všetko obkladacky su ok, aj ja mam take v kupelni inak asi suhlas.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 pan je klasicky estet.. pekne pekneTak jasen, pan sa vyzna. Hentake nieco planujem na vikendove frajerenie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Při patku na hadru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Opočno a sokolnicke dny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Opočno a sokolnicke dny. Cyrdo, nemáš ty hodinky nějak strašně zablitý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2013 Léta věrní společníci ... přestály dost nákupů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky