tommasini Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 chapu, dík..není zač. Myslím, že pocházel od soudruhů z NDR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 No ne, Ty jsi jim narval řemen, dej lepší foto celých na ruce, prosím Musel jsem objednat jeden clanek do tahu u Bechyneho. A kozeny NATO strap prijde zitra. Tak improvizuju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Frantiku takze kombo Rolex/Panerai jo?hmmm dost dobry!Presne tak Jednou to muselo prijit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Musel jsem objednat jeden clanek do tahu u Bechyneho. A kozeny NATO strap prijde zitra. Tak improvizuju :-)Nikdy jsem mi to na R nelíbilo, ale tohle vypadá fajne Kuwa, ty jsi za štramáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Nikdy jsem mi to na R nelíbilo, ale tohle vypadá fajne Kuwa, ty jsi za štramáka Tak samozrejme, u me je i improvizace dokonalá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Musel jsem objednat jeden clanek do tahu u Bechyneho. A kozeny NATO strap prijde zitra. Tak improvizuju :-)nie su ti nejake male? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 nie su ti nejake male? zatím ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Dnes po chlapsku jak se sluší :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Jakyma echt toolama jsem si dnes udelal radost?Ty jo,moje bejvalky se zase vynořily,ukápla slza,to byly časy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gio Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 pam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavlucha Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Sinn 857 UTC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 I pekne kary tu maj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Ty R bych bral, Veyrona radši ne:) OT: Letos na Rodeo Drive v Hollywoodu jsem narazil na černo-žlutýho Veyrona se žlutejma kolama a obřím airbrushem nějakýho fousatýho chlápka přes celou kapotu. Decentní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Páni kluci,tak to jo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Z pondelka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 .Alesund? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bmwm3 Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 (upraveno) Dneska jsem v práci s Alpinkama.Pracuji v Košířích na Pze pět a když jdu po ulici a telefonuji (telefon držím v levé ruce), tak si říkám, že kdyby místní indiáni věděli, kolik peněz je mezi uchem a loktem, tak mi tu ruku z fleku uříznou... :-) Upraveno 17. října 2013 uživatelem bmwm3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Ty jo,moje bejvalky se zase vynořily,ukápla slza,to byly časy. Neboj, u mně budou jako ve vatičce. Už jim chystám lunetu z 015. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 Čtvrteční Fortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 17. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2013 seiko obed... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky