sibirnaya Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 pafelik stajl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ...a s oblubenymi hodinkami na ruke. To sa mi paci... No jo, hodinky sundávám vždycky až těsně před spaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 ....dnes a zítra asi taky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Tyhle malinkatý plechový pětky mě poslední dobou bavěj čím dál, tím víc. Jsem vlastně skoro spokojenej. Člověk je na ruce necejtí, ale přitom dělaj radost. Jenom by to chtělo safírek a rozhodně lepší tah. Čili z toho plyne co? Měl bych se začít porozhlížet po Spiritech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Od úterka jsem byl na výletě s LT V1.Pozná někdo město? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 ... pořádný druhoválečný pilotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 I ja dnes 5513; klasika je klasika... Rocnik '75 na kuzi jde i k bile kosili a obleku :-) Sent from my LT26i using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fcmasakr Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Včerejší nákup na dnešní cestě do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Na tahu - dneska mame nejaky teambuilding venku... Ty keramiky nejsou zase tak marny <br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 legendado Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skopky-Sonny Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ouskavl Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Rakeťácký dopoledne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 (upraveno) na rigoletta jedině oblekofky :-) ve vedlejší lóži seděl kluk s blondýnou a měl hodně zajímavý hodinky. bílej cifr, možná chrono ale to si nejsem jistej, krásně broušenej tah a hodně zvláštní pouzdro. tvar jako by hodně zvětšený oysterquartz ale sklíčko bylo usazený tak že na 3,6,9,12 byl vidět jeho okraj. Upraveno 24. října 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dnes 312 a novy řemen z Kain Heritage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denjl Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dnes 312 a novy řemen z Kain Heritage... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dnes jsem si udělal DOUBLE radost. Vytáhnul mazlíka naposledy před koncem sezony a ráno po dvou měsících provětral i Seika. Příští týden si jedu pro své první a snad i poslední vysněné hodinky. Já se táááááááááák těším . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Dnes jsem si udělal DOUBLE radost. Vytáhnul mazlíka naposledy před koncem sezony a ráno po dvou měsících provětral i Seika. Příští týden si jedu pro své první a snad i poslední vysněné hodinky. Já se táááááááááák těším . A co to bude? Co na nás chystáš? Ano, život je krásný: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Žádná extrovka tady, ale Breitlingeny v super perfektním stavu. Počkej si. Po více, jak dvou letech šetření si to snad konečně splním . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Omlouvám se za OT: Siwi: Tady je drobná zahalená ochutnávka . Kurnik, já už se jich nemůžu dočkat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 On the road ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky