NERO.8 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Zatím ještě stále doma Honza provokuje a sám píše z ubytovny ... já dnes den s PAM 250 ? taky jsem si zkoušel kamarádovy nové hodinky ( trochu poškrábané po třech týdnech ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Honza provokuje a sám píše z ubytovny ... já dnes den s PAM 250 ? taky jsem si zkoušel kamarádovy nové hodinky ( trochu poškrábané po třech týdnech )Honza je již za tou magickou hranicí, ale hlavně Honza nemá zrovna přebytek zlaťáků... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 To cretino - Ten bronz je hodně zajímavý a nevšední. Taky gratuluji. dakujem od doby, co som predal svoje bronzove Helson Stingray som mal pocit, ze mi nieco chyba a az dnes som zistil, ze neslo o potapky, ale hlavne o bronz mam z nich radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Do vrtulniku jedine pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 LT M8 na pštrosovi:Vypadá skvěle a zajímavě. To je na zakázku nebo hotový řemen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 furo style, akorat to mam rozmazane...2013-10-31 16.40.01.jpgHodinky znam, ale fajne botky. Co je to? Gladiator? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Tohle jsou pro mně definitivky. Máš krásnou patinu na indexech.Slunce v duši image.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Připojuji se ke gratulaci Pěkně, gratuluju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 pokud odpovídáš na příspěvek, ke kterému je fotka jako příloha, tak je citace bez obrázkupokud je fotka přímo vložena do příspěvku, tak je citace s obrázkem, je potřeba ho z citace smazat Aha, tudy na to, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hulk Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Honza provokuje a sám píše z ubytovny ... já dnes den s PAM 250 ? taky jsem si zkoušel kamarádovy nové hodinky ( trochu poškrábané po třech týdnech )ty Roger D nemuzou byt nove, resp stare tri tydny..... nebo je kamos čuně :-) takhle odrbane nemam ani svoje 5 let stary PAMy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 co k tomu povedat? Photo 31.10.2013 12 16 20.jpgFakt zdařilá kopie PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Otázka za dva bludišťáky. Kde právě jsem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 31. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2013 Otázka za dva bludišťáky. Kde právě jsem? Tichá závisť Nenechaj si ujsť aj východ slnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radamar Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Dárek od manželky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cretino Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 tiez bronz Gratuluju, sednou ti! -------------------------------------------- LT M8 na pštrosovi:Vit, dakujem ved ma poznas, hodinky musia mat tu spravnu velkost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ejabejaroz Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Na ruce žádné překvapení, v ruce - domácí burger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 ty Roger D nemuzou byt nove, resp stare tri tydny..... nebo je kamos čuně :-) takhle odrbane nemam ani svoje 5 let stary PAMy trefa ? b je správně ? a my tady řešíme každý malý škrábanec ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Otázka za dva bludišťáky. Kde právě jsem? dnes je to snadné ? já už ty bludišťáky nemám kam dávat ? v pohádce tisíce a jedné noci ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 Dobre rano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2013 dnes opět celý den v posteli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky