Ondrej71 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 (upraveno) Nemám je "právě" na ruce, ale dnes jsem je fotil - poprvé. Neskutečné fešandy. A radost se nedá ani popsat .Parádní Herculesy.. Upraveno 2. listopadu 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Díky Ondro! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Za mna su Herkulesy jedny z naj Bciek, gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 podporim bratra ve zbroji slabsi fotkou (ISO4000, mam tu tmu jak v pr...) zakaznici pred chvili odjeli a hura domu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Misoo: začínám si to myslet taky, protože když jsem se rozhodoval, tak mi prošly rukama troje Herkulesy, jedny Navitimery, Avengery a jedny SOH, které jsem původně nechtěl. A musím říct, že velké zklamání u mě přišlo právě u Navitimerů, myslel jsem, že jsou mnohem větší, ve skutečnosti jsou ale dost "malé". Na fotkách vypadají na 45-46 mm a realita pro mě byla zklamáním, nicméně hodně mě nadchly MontBr. Datora. No a k tématu, já vůj jsem si do svého vlákna zapoměl doplnit původní a úplně první fotku, tak ji dám sem. Za neostrost omluva, ale ten můj telefon nemá makro a zaostřoval vlak . Takže první foto - cesta domů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Honzo, taky docela zajímavé provedení, tohle vidím poprvé . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Misoo: začínám si to myslet taky, protože když jsem se rozhodoval, tak mi prošly rukama troje Herkulesy, jedny Navitimery, Avengery a jedny SOH, které jsem původně nechtěl. A musím říct, že velké zklamání u mě přišlo právě u Navitimerů, myslel jsem, že jsou mnohem větší, ve skutečnosti jsou ale dost "malé". Na fotkách vypadají na 45-46 mm a realita pro mě byla zklamáním, nicméně hodně mě nadchly MontBr. Datora. No a k tématu, já vůj jsem si do svého vlákna zapoměl doplnit původní a úplně první fotku, tak ji dám sem. Za neostrost omluva, ale ten můj telefon nemá makro a zaostřoval vlak . Takže první foto - cesta domů .No, musím ti je pochválit i tady. A ještě otázečka: Kam že jsi to pro ně vlastně jel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Díky Vojto, taky to máš hezké. ProsímTě jel jsem pro ně až na Moravu, konkrétně na Ostravsko a při té příležitosti navštívil i část rodiny, takže příjemné s ještě příjemnějším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Díky Vojto, taky to máš hezké. ProsímTě jel jsem pro ně až na Moravu, konkrétně na Ostravsko a při té příležitosti navštívil i část rodiny, takže příjemné s ještě příjemnějším....a tak to má být :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Trocha toho absinthu před spaním ...(všimněte si hezkého citátu na flašce hned pod hodinkama) Musím se k něčemu přiznat. Já de*il jsem si normálně na první pohled myslel, že ta "night" fotka jsou Paneraie . Nicméně moc pěkná fotka . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Bude prset nebo ne? Ale co, WR3000 se muze hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Po ránu trocha titánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Foto sice není z dneška, ale na ruce stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 robia mi radosť každý deň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Včera děkovačka na Spartičce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Totok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Hm. Jsem se tesil... a tady Rolady. No nic, co se da delat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Still in love... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky