Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 To emef: Peknej remen! Co to je zac?
Jsilver Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Trochu ji polechtáme na zádech trosku vice
emef Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Jsem ho zdědil s hodinkama. Prej Meyhofer. Ale model jsem ještě nehledal. Každopádně je fakt výbornej. A sedí k nim jak prdel na hrnec.
VintageLover Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Kolikrát si musí člověk pořídit jedny a ty samý hodinky, aby si je nechal? To je fuk, každopádně dneska od rána zase Monstra. Potřetí. Jsem to říkal včera, že to jsou libové hodinky. Padnou Ti, už si je nechej.
romulada Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Pracovní týden končím stejně jako jsem začal:)
bandicoot Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Pracovní týden končím stejně jako jsem začal:) Ten německy psaný den k tomu skvěle sedí.Dám ještěš jednu, ať je vidět ten generační rozdíl. Záměrně nepíšu "vývoj". jasně... Jeden čudlik mi chybí.
romulada Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Ten německy psaný den k tomu skvěle sedí.Dám ještěš jednu, ať je vidět ten generační rozdíl. Záměrně nepíšu "vývoj". jasně... Jeden čudlik mi chybí.Ale, jdi, Pavle - vždyť máš nádherný hodinky!
Tikal Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Dneska zlaty :-) image.jpg Pěkný Bobe,ale stejně to vidím,že jednou skončíš na roládách
Návštěvník PavelB Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Od rana jsem hodinky nezmenil, ale porad me bavi. Jsme spolu v Hard rock cafe abychom si zlepsili naladu po navsteve Carollina. Sakra, jejich proklientsky pristup je fakt na pres drzku... Sent from my iPhone using Tapatalk
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Za poslední dva týdny jsem na Damaskách vyzkoušel celou hromadu různejch řemenů... Výsledek je ten, že prostě k Damaskům s lunetou je jednoznačně nejlepší originál řemen. A mimo to zdaleka nejpohodlnější... tu skvělou měkkost ještě umocňuje silikonový podšití... fakt se na něm nosí nejlépe... Jedině snad ještě zkusím ten jejich tah, až bude...
Ondoni Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 ...ještě jedno kafe od primadony, a valím dom...
Tommy_PP Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 To furo: Este ta nikto zo susedov nevymakol ako nacvicujes a fotis tieto pozy? :-)
Bob Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Jsem ho zdědil s hodinkama. Prej Meyhofer. Ale model jsem ještě nehledal. Každopádně je fakt výbornej. A sedí k nim jak p...l na hrnec.A nedelaj ho i v zeleny? :-) musim googlit
prischera Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 (upraveno) A nedelaj ho i v zeleny? :-) musim googlit Nemaj, nebo jsem aspoň nenašel, ale maj tyhle dva a ty vypadaj super, obzvláště ten Austin. Austin Kadena Nebo si nech ušít zelenej canvas od Zrna... Upraveno 8. listopadu 2013 uživatelem prischera
Ivanhoe34 Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2013 Prehodil som Rios Albatros. Velmi pohodlne nosenie...
Doporučené příspěvky