bandicoot Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Turbo a centrální vteřinovka - to je nějaká super komplikace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
224477 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 (upraveno) ska375, sorry za zlu fotku.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2011 uživatelem 224477 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Koupil jsem od Aloise putovní Fortisy .... a vzal je hned na krátký výlet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak už vím kdo mi je vyfouk-až se jich budeš zbavovat,dej vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Turbo a centrální vteřinovka - to je nějaká super komplikace? Zřejmě ano Fuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Tourbillon pro mě byla láska na první pohled!.) PS: za jakékoliv názory se zlobit nebudu.) Tak už aj Fossil majú tourbillon, uf... P.S:mohol by si dať ešte väčšie fotky, zdajú sa mi take prťavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 neposlušná pila??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Ale fotka hezká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 co ty neuděláš pro hezký záběr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Ale fotka hezká Snad až příliš naturalistická Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 (upraveno) Tak se mi dnes povedl na novym skle prvni sram. Na fotce sice neni videt, ale prelesteni skla me nemine. Tyhle fajnovy hodinky fungujou jako chronoantikoncepce. Uz dva tejdny vejram do katalogu Sinn na jejich chrona a dneska mi hlavu poblaznily Archimede Pilot chrono, ale proste nejde to... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. dubna 2011 uživatelem skalis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave77 Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Tourbillon pro mě byla láska na první pohled!.) PS: za jakékoliv názory se zlobit nebudu.) Sry... Btw: jsou to modely Fossil ME1044 a Fossil ME1046 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Většinu fotek jsem znovu smazal, Dave77 si přečte pravidla o velikosti vkládaných fotek. A taky bych doporučoval, přečíst si něco o tourbillonu, což na Fossilech rozhodně není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Většinu fotek jsem znovu smazal, Dave77 si přečte pravidla o velikosti vkládaných fotek. A taky bych doporučoval, přečíst si něco o tourbillonu, což na Fossilech rozhodně není. turbilon je přece ta díra dovnitř, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 turbilon je přece ta díra dovnitř, ne? O který díře to mluvíš? Já tomu většinou říkám jinak. I když po tý flašce vína si vlastně nejsem jistý. Měl jsem si radši dát skotskou. EDIT: Jo a jdu se dívat na Hru o přežití na Nově. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2011 Pekne kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 No jo , díval jsem se, že taky máš vkus...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Dnes vintage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zibarek Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Dnes toto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Včera koupené M25 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 20. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2011 Když já nevím....mě se v poslední době zdaj všechny prezentovaný hodinky nějaký prťavý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky