Tikal Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ach tááák! To jsou ty od dacambaryho! Týdny jsem je sledoval v prodejním vlákně a sváděl boj se svou vůlí. Boj jsem teda vyhrál Ale nějak mě to moc netěší. Skvělý hodinky za ještě lepší cenu. Tak ze srdce gratuluju a užívej. Jsou tool i cool. Vezmeš je aspoň na sraz, až zase nějaký bude? Rád bych se s nima pomazlil já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. .....Jsou parádní, taky mi zacukalo, ale na mě jsou velký . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Chillout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. ..... ...a krom toho je super ten silikonový(či co to je) řemen zaintegrovaný přímo k pouzdru. Zkoušel jsem si je na listopadovém srazu a na ruce byly vážně příjemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 prudce nositelné Je to špatně vidět. To jsou nějaká Zena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Je to špatně vidět. To jsou nějaká Zena?ty vole kamil?? nautische instrumente Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Ypo, co jsem zkoukl to video k těm stop2go, to je mazec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 copak gogo, ale vono to tiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 ty vole kamil?? nautische instrumente Roman ví. Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Roman ví. Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil.sorry, tak ma teda zmaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Roman ví. Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil. Voni si ze mě s Viktorem dělají prdel, že mají ručičky jak Zena. Tak jsem jim poslal asi dvacet fotek, jako že mají úplně normální potápěčský ručičky a dneska se Viktor chechtal do rukávu, jakože teda néé, ale já ten jeho proradnej despekt prokouk a jen co jsem na to chvilku zapomněl, tak se do mě vopře ten druhej matlák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 (upraveno) V náhlý záplavě nezvyklých emocí koupím řemen, abych následně zjistil, že vlastně nevím, jetli von k nim vůbec de A to už se radši nezmiňuju o tomhle :-( Upraveno 22. ledna 2014 uživatelem Sedlin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 V náhlý záplavě nezvyklých emocí koupím řemen, abych následně zjistil, že vlastně nevím, jetli von k nim vůbec de A to už se radši nezmiňuju o tomhle :-( No koukám, že jako jeden z největších řemínkových prznitelů hodinek mám zdatného nástupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 No koukám, že jako jeden z největších řemínkových prznitelů hodinek mám zdatného nástupce Heh, beru to jako poklonu, samozřejmě. Ale asi pude. Třeba koupí někdo na pányráje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Heh, beru to jako poklonu, samozřejmě. Ale asi pude. Třeba koupí někdo na pányráje radši neber, co já dovedl vymyslet za kokotiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Puvodne k #44735 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Oplatí sa prečítať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2014 Puvodne k #44735 Tak na této fotce vypadají naprosto bombasticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 ...v robotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky