Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ach tááák! To jsou ty od dacambaryho! Týdny jsem je sledoval v prodejním vlákně a sváděl boj se svou vůlí. Boj jsem teda vyhrál :wallbash: Ale nějak mě to moc netěší. Skvělý hodinky za ještě lepší cenu.

Tak ze srdce gratuluju a užívej. Jsou tool i cool. Vezmeš je aspoň na sraz, až zase nějaký bude? Rád bych se s nima pomazlil :D

já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. .....

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno

já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. .....

Jsou parádní, taky mi zacukalo, ale na mě jsou velký :).

Odesláno

...a krom toho je super ten silikonový(či co to je) řemen zaintegrovaný přímo k pouzdru. Zkoušel jsem si je na listopadovém srazu a na ruce byly vážně příjemné.

Návštěvník Kamil
Odesláno

prudce nositelné 

Je to špatně vidět. To jsou nějaká Zena?

Návštěvník Kamil
Odesláno

ty vole kamil?? nautische instrumente :)

Roman ví. :lol2:

Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil.

Odesláno

Roman ví. :lol2:

Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil.

Voni si ze mě s Viktorem dělají prdel, že mají ručičky jak Zena. Tak jsem jim poslal asi dvacet fotek, jako že mají úplně normální potápěčský ručičky a dneska se Viktor chechtal do rukávu, jakože teda néé, ale já ten jeho proradnej despekt  prokouk a jen co jsem na to chvilku zapomněl, tak se do mě vopře ten druhej matlák. 

Odesláno (upraveno)

V náhlý záplavě nezvyklých emocí koupím řemen, abych následně zjistil, že vlastně nevím, jetli von k nim vůbec de

post-24979-0-16303600-1390422560_thumb.jpg

A to už se radši nezmiňuju o tomhle :-(

post-24979-0-13160300-1390422556_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sedlin
Odesláno

V náhlý záplavě nezvyklých emocí koupím řemen, abych následně zjistil, že vlastně nevím, jetli von k nim vůbec de

A to už se radši nezmiňuju o tomhle :-(

No koukám, že jako jeden z největších řemínkových prznitelů hodinek mám zdatného nástupce :)

Odesláno

No koukám, že jako jeden z největších řemínkových prznitelů hodinek mám zdatného nástupce :)

Heh, beru to jako poklonu, samozřejmě. Ale asi pude. Třeba koupí někdo na pányráje

Odesláno

Heh, beru to jako poklonu, samozřejmě. Ale asi pude. Třeba koupí někdo na pányráje

radši neber, co já dovedl vymyslet za kokotiny 

post-1551-0-28007600-1390424276_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...