Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ach tááák! To jsou ty od dacambaryho! Týdny jsem je sledoval v prodejním vlákně a sváděl boj se svou vůlí. Boj jsem teda vyhrál :wallbash: Ale nějak mě to moc netěší. Skvělý hodinky za ještě lepší cenu.

Tak ze srdce gratuluju a užívej. Jsou tool i cool. Vezmeš je aspoň na sraz, až zase nějaký bude? Rád bych se s nima pomazlil :D

já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. .....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

já také váhal, asi dvě vteřiny :-) puvodně jsem chtěl UX , ale na U1 mě fest berou ty lego ručičky a puristická strohost a za ty peníze. .....

...a krom toho je super ten silikonový(či co to je) řemen zaintegrovaný přímo k pouzdru. Zkoušel jsem si je na listopadovém srazu a na ruce byly vážně příjemné.

Odkaz ke komentáři

Roman ví. :lol2:

Já ho jen chtěl trochu poškádlit a tys mi to tou odpovědí zkazil.

Voni si ze mě s Viktorem dělají prdel, že mají ručičky jak Zena. Tak jsem jim poslal asi dvacet fotek, jako že mají úplně normální potápěčský ručičky a dneska se Viktor chechtal do rukávu, jakože teda néé, ale já ten jeho proradnej despekt  prokouk a jen co jsem na to chvilku zapomněl, tak se do mě vopře ten druhej matlák. 

Odkaz ke komentáři

V náhlý záplavě nezvyklých emocí koupím řemen, abych následně zjistil, že vlastně nevím, jetli von k nim vůbec de

A to už se radši nezmiňuju o tomhle :-(

No koukám, že jako jeden z největších řemínkových prznitelů hodinek mám zdatného nástupce :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...