Qwuiddo Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) dneska takto Upraveno 17. února 2014 uživatelem Qwuiddo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Svěží Béčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou... cekal jsem, kdo se jich ujme... byla by skoda, kdyby takovyhle nadhery nezely v vymennem vlaknu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Bicolour Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou...Gratulace, zkoušel jsem zda je neprodá Ja taky zkousim pilotky od IWC od pátku Upraveno 17. února 2014 uživatelem semi001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou...Gratulace, zkoušel jsem zda je neprodá Ja taky zkousim pilotky od IWC od pátku Prosim, co je to za ref? Dekuju, Bohous Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Prosim, co je to za ref? Dekuju, BohousSent from my iPhone using Tapatalk3706-003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Locque-wauuu tak to je nádhera,bílej cifr,ty indexy...ty bych bral taky kurnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Prosim, co je to za ref? Dekuju, BohousSent from my iPhone using Tapatalk 3706-003 Dekuju. 39 pro me male ale ty 42 my na moji hnatu sly. Jsou to moc pekne a ciste pilotky. A ta hodinova rucka je nakazliva :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Čas na oběd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou... Takže Moony už nejsou? Ty, takový zastánce, to jsem nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou... Sehr schön, je dobrý mít to v rodině pojištěný na obě strany fronty Gratulace, seděj skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Dekuju. 39 pro me male ale ty 42 my na moji hnatu sly. Jsou to moc pekne a ciste pilotky. A ta hodinova rucka je nakazliva :-) Sent from my iPhone using TapatalkNa mou ručku OK Jo ta hodinová ručka je paráda. Nejsem moc znalec, ale mám za to, že tato dokonalá ručka v pouzdře 42mm najdeš jen u 3713, neb nástupce těch mých už má ručky do špičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 ...z paluby Apolla do kokpitu Spitfire... Aneb definitivní hodinky neexistujou... Né, nekaž mi ideály! Bicolour Já si to na tobě vůbec neumim představit v celku, hele. Ale jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Krásný, slunný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Zas a znova, vlastne navzdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 VYBALENO ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locque Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Kucí díky všem... panedge: ten cifr je neuvěřitelnej... Indexy pusoběj, jako když tam levitujou... vintage: ty tři písmenka na cifru byly silnej magnet :-) emef: když už to nepřežila taková ikona, navíc posvěcená Vincentem Vegou, tak už nic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gcom Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 VYBALENO ... What the hell is that??? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky