Ondrej71 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 (upraveno) Ty hodinky mají takovej kukuč, že i detekce obličeje na foťáku je zaregistrovala.Nejak jsem tenhle tvůj novej kousek přehlédl, parádní Upraveno 17. února 2014 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Vecere a moje - toho casu - definitivni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Poprve se mi podařilo trochu solidně vyfotit moje nové pětky s krásným ciferníkem, takže se hned musím pochlubit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Poprve se mi podařilo trochu solidně vyfotit moje nové pětky s krásným ciferníkem, takže se hned musím pochlubit...Ty jsou boží, koupil jsem asi před šesti lety v Tokiu ty samé, ale černé. Jsou super, až mi bylo líto je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Máš minimálně dvoje stroje, které mě berou. Zkus si tipnout, které to jsou...SifNART a Doxa SUB5000T Caribbean? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Jedna z rána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 17. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2014 Díky všem za gratulace ? Jsou precizně provedeny a na ruce sedí super. Ještě dvě fotky ... IMG_5931.jpgIMG_5932.jpgKdy budou k mani? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Ty jsou boží, koupil jsem asi před šesti lety v Tokiu ty samé, ale černé. Jsou super, až mi bylo líto je nosit. Jo, ten ciferník je fakt skvělej, jak si s ním světlo pohrává. Při každým osvětlení je to něco úplně jinýho. Můžu na to koukat furt. Zatím na ně taky dávám bacha a neberu je třeba do práce, ale stejně jednou potkají futro od dveří a pak už se ty šrámy budou kupit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 SifNART a Doxa SUB5000T Caribbean? Doxy dobře, ty druhé nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAJA Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 V práci s potápkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 bre ranko pekne kvadro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Doxy dobře, ty druhé nee.chytremu napovez, hloupeho trkni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Včera večer A dnes - jaro za oknemNo ta guma je teda příšerná... I přes ty jedinečný hodinky jsem si jí musel všimnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 No ta guma je teda příšerná... I přes ty jedinečný hodinky jsem si jí musel všimnout Souhlasím, až budou mít v Eltonu šedivý retro řemínek, tak se to změní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NERO.8 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Wow, jako vždy hodne zajimava volba. Gratulace díky Kdy budou k mani? momentálně jsem přesvědčený, že nikdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Souhlasím, až budou mít v Eltonu šedivý retro řemínek, tak se to změní.Sorry za ještě jeden OT: já to nechápu, proč ten šedý měli jen jako limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Za malý moment budou zpět na ruce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chorche Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Roman I. - skvělý oblekovky U mě jako vždy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Nejak jsem tenhle tvůj novej kousek přehlédl, parádní Ondro, dékuju. Ono teda sledování mého "portfolia" je asi trochu snadnější než u Tebe... Jak jsi spokojený s SKX007? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky