Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Petrson - ty ses takova k...a, ze vetsi ani bejt nemuzes., Bud mas v hlave nasrano, nebo ses uplne blbej, ale predtim, nez na neco zacnes plivat, tak by sis vo tom mohl neco precist. Napriklad tvoje kecy o tom, jak je Omega lepsi - Omega ma ETU, Rolex ma inhouse. Tvrdit, ze Datejust postrada eleganci, muze fakt jen idiot, co je nikdy nemel v ruce...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Ale podle toho, jaký duch posvátností a čehosi vyjímečného se nad touto značkou vznáší, mohu jen konstatovat to co už jsem napsal. Předražené tuctové hodinky, které mají jiné značky mnohem promakanější a hlavně hezčí a elegantnější. nežli Rolex, pak raději Omegy Seamaster, ty mají charisma a ne tyhle zelené brčály na nehorázné prachy !!!!

A ještě si k nim vezme fialovo-modrou košili! :lol2: :D :lol2:

Edit: Ještě bude sranda!

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Petrson - ty ses takova k...a, ze vetsi ani bejt nemuzes., Bud mas v hlave nasrano, nebo ses uplne blbej, ale predtim, nez na neco zacnes plivat, tak by sis vo tom mohl neco precist. Napriklad tvoje kecy o tom, jak je Omega lepsi - Omega ma ETU, Rolex ma inhouse. Tvrdit, ze Datejust postrada eleganci, muze fakt jen idiot, co je nikdy nemel v ruce...

No, nechci se do téhle divoké debaty moc míchat ... Já, zatím říkám, že jsem do Rolex nedozrál ....

Tohle je vlákno pro radost, nebuďme chytlaví .... :smile_anim:

Foukni sem nějaké pěkné rolexky, ať se pokocháme ... A to opravdu nemyslím ironicky :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Ale podle toho, jaký duch posvátností a čehosi vyjímečného se nad touto značkou vznáší, mohu jen konstatovat to co už jsem napsal. Předražené tuctové hodinky, které mají jiné značky mnohem promakanější a hlavně hezčí a elegantnější. nežli Rolex, pak raději Omegy Seamaster, ty mají charisma a ne tyhle zelené brčály na nehorázné prachy !!!!

nic, autocenzura. Upraveno uživatelem Princ Milis
Odkaz ke komentáři

"Ano, dnes jest středa."

edit: překlep

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

fixi, milis to editnul, měl bys taky.

Proč by měl? Přece není jeho chyba, že to Milis nakonec editoval. Odešlu příspěvek, počítám s reakcí (já teda teď počítám s tím, že až se sem dostane inteligentní moderátor, tak několik posledních příspěvků včetně tohoto zmizí).
Odkaz ke komentáři

Já jsem dnes stvořil cosi strašlivého... pokoušel jsem se spářit Eterny s Breitlingem na ploše a ani vyšší moci se to nelíbilo... :o

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

myslis? mne sa tie wristshoty do kalendara moc nehodia. tyzden cumiet na niekoho ochlpene zapastie neni az take terno :)

Co blbneš (somaríš)? Vždyť máš jemnou, esteticky vytrčenou ručku. :lol2:

A přidám jednu víkendovu.

(Kurňa, ty jsou tak pohodlný, že to ani nedokážu popsat.)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem lib
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...