bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Tos měl říct na začátku. Já bych taky Pamelu nepíchal protože v televizi vypadá umělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Petrson - ty ses takova k...a, ze vetsi ani bejt nemuzes., Bud mas v hlave nasrano, nebo ses uplne blbej, ale predtim, nez na neco zacnes plivat, tak by sis vo tom mohl neco precist. Napriklad tvoje kecy o tom, jak je Omega lepsi - Omega ma ETU, Rolex ma inhouse. Tvrdit, ze Datejust postrada eleganci, muze fakt jen idiot, co je nikdy nemel v ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Ale podle toho, jaký duch posvátností a čehosi vyjímečného se nad touto značkou vznáší, mohu jen konstatovat to co už jsem napsal. Předražené tuctové hodinky, které mají jiné značky mnohem promakanější a hlavně hezčí a elegantnější. nežli Rolex, pak raději Omegy Seamaster, ty mají charisma a ne tyhle zelené brčály na nehorázné prachy !!!! A ještě si k nim vezme fialovo-modrou košili! Edit: Ještě bude sranda! Upraveno 13. června 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Petrson - ty ses takova k...a, ze vetsi ani bejt nemuzes., Bud mas v hlave nasrano, nebo ses uplne blbej, ale predtim, nez na neco zacnes plivat, tak by sis vo tom mohl neco precist. Napriklad tvoje kecy o tom, jak je Omega lepsi - Omega ma ETU, Rolex ma inhouse. Tvrdit, ze Datejust postrada eleganci, muze fakt jen idiot, co je nikdy nemel v ruce... No, nechci se do téhle divoké debaty moc míchat ... Já, zatím říkám, že jsem do Rolex nedozrál .... Tohle je vlákno pro radost, nebuďme chytlaví .... Foukni sem nějaké pěkné rolexky, ať se pokocháme ... A to opravdu nemyslím ironicky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 sibiř, klid, je to sranda. Začít analýzu "nikdy jsem je neviděl" je samo o sobě sebevražda. Ty, petrsne, koukni do mojí galerie, není ti divný, že i přes ty pecky jsem skončil u RLX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Ale podle toho, jaký duch posvátností a čehosi vyjímečného se nad touto značkou vznáší, mohu jen konstatovat to co už jsem napsal. Předražené tuctové hodinky, které mají jiné značky mnohem promakanější a hlavně hezčí a elegantnější. nežli Rolex, pak raději Omegy Seamaster, ty mají charisma a ne tyhle zelené brčály na nehorázné prachy !!!! nic, autocenzura. Upraveno 13. června 2011 uživatelem Princ Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) edit: tak taky nic Upraveno 13. června 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Vůbec ne, já je ani nikdy na živo neviděl. Ale podle toho, jaký duch posvátností a čehosi vyjímečného se nad touto značkou vznáší, mohu jen konstatovat to co už jsem napsal. Předražené tuctové hodinky, které mají jiné značky mnohem promakanější a hlavně hezčí a elegantnější. nežli Rolex, pak raději Omegy Seamaster, ty mají charisma a ne tyhle zelené brčály na nehorázné prachy !!!! "Ano, dnes jest středa." edit: překlep Upraveno 13. června 2011 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Souhlasím s Petrsnem. Já jsem třeba nikdy nepíchal, ale vím natuty, že sex je zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Souhlasím s Petrsnem. Já jsem třeba nikdy nepíchal, ale vím natuty, že sex je zlo. Edit: Tak taky zpatecka... Upraveno 13. června 2011 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Hoďte sem někdo nějaké foto toho Co máte dnes na ruce ... Ať se zpátky nakolejíme .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) Co ti je do toho, kolik kdo a za co utrati penez? Anebo nekdo nuti tebe si Rolex furt kupovat? Nebo ses jen takovej pavlacovej brson? Ty vole, smeje se ti snad tady nekdo, ze ses chudej a mas jen Archimedy? edit: tak nic.. Upraveno 13. června 2011 uživatelem FiXilVer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 noo Janko, má atmosféru, šup s ní do kalendáře... myslis? mne sa tie wristshoty do kalendara moc nehodia. tyzden cumiet na niekoho ochlpene zapastie neni az take terno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) fixi, milis to editnul, měl bys taky. Edit, já myslel ten jeho post dík. Ono nám to totiž došlo, tak jsme to stáhli, ale tys to měl rozepsaný, tak to tam zůstalo... Upraveno 13. června 2011 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 fixi, milis to editnul, měl bys taky. Proč by měl? Přece není jeho chyba, že to Milis nakonec editoval. Odešlu příspěvek, počítám s reakcí (já teda teď počítám s tím, že až se sem dostane inteligentní moderátor, tak několik posledních příspěvků včetně tohoto zmizí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Já jsem dnes stvořil cosi strašlivého... pokoušel jsem se spářit Eterny s Breitlingem na ploše a ani vyšší moci se to nelíbilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 (upraveno) myslis? mne sa tie wristshoty do kalendara moc nehodia. tyzden cumiet na niekoho ochlpene zapastie neni az take terno Co blbneš (somaríš)? Vždyť máš jemnou, esteticky vytrčenou ručku. A přidám jednu víkendovu. (Kurňa, ty jsou tak pohodlný, že to ani nedokážu popsat.) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 13. června 2011 uživatelem lib Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Proč by měl? Co je na tom špatnýho říct "s..u na to, beru zpět". To je spíš konstruktivní přistup. Btw, jedinej nasranej bych tu měl bejt já, protože petrson do mě zajel trochu přes mojí toleranci... A je mu po tom skutečně hovnajz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Toš abychom to zpět nakolejili k tématu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 13. června 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2011 Tak jaké? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky