bil Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 staré omegy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 RLT17 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Nic. Bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Se to nošení starejch hodinek nějak rozmáhá Asi si teď na večer vezmu Astronauty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hape Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 (upraveno) Já si teď užívám své nevé automaty SEIKO Spirit SVCS013 Omluvte kvalitu fotky, foceno iPhone ! Upraveno 17. března 2010 uživatelem Hape Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 17. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2010 Se to nošení starejch hodinek nějak rozmáhá Ja mam dneska stare Paneraje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Ja mam dneska stare Paneraje Ja mam na prave ruce 16let stare Nomos Orion Puvodne jsem si chtel vzit Chronomag B-Uhr, ale nevejdou se mi pod manzetu kosile, tak az zitra jako "kezl" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 ... ostatni hodinky asi rozdam... fakt????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 Já si teď užívám své nevé automaty SEIKO Spirit SVCS013 Omluvte kvalitu fotky, foceno iPhone ! no, ty by se mi líbily, kdes je koupil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 18. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2010 hujerky, co taky jineho... ostatni hodinky asi rozdam... mas recht. jen potom rekni kdy a kde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 zacal pracovni tyden, tak az do ctvrtka pracovni Nomosky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 snažím se na ně ještě jednou zvyknout,přítelka udělala názorovej veletoč a nechce je ,že pry jsou moc panské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 22. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2010 snažím se na ně ještě jednou zvyknout,přítelka udělala názorovej veletoč a nechce je ,že pry jsou moc panské To chce koupit ruzovej remen nebo nejakej jinej do barvy k oblibenejm botam/kabelce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 moony konečně prvně po zimě na novém tahu, páč už nezebe , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Vulcain Cricket z 50tých let, mám je teď čerstvě po generálce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 já dnes B-Uhr Chronomag LE (jako ostatně skoro furt od doby co je mám) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Dnes premiérově (řemen i stroj) a včera taky premiérově (pokud jde o tah) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 23. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2010 Seawolf, čtvrt kila železa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 24. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apep Odesláno 25. března 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2010 Dnes po delší době provětrány Glashutte a zároveň nostalgické ohlédnutí za perfektní prací Andrého, který už skutečně musí zavřít krám, důvody má na své stránce, pro mne je to ukázka možností svobodného podnikání v praxi. Bohužel si už u Andrého takovéhle skvosty nepořídíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky