Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Návštěvník Ondra

Doporučené příspěvky

Ty chrona na hnědém řemenu jsou super, to bude originál řemen Archimede, ne?

Ano, je to on.

Já mám ty Archimede bez chrona na černém pásku a taky super. Možná časem dokoupím i nějaký hnědý. Jinak jakej máš rozměr těch Archimede bez chrona 42 nebo 45 mm? Já mám 45 mm.

XLA 45 mm - jsou to partnerciny hodinky - pro jeji utlou rucku idealni :).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

pred X rokmi som si na Havaji kupil hodvabnu koselu v H-D shope. Tak a prisiel TEN den ked som si ju prvykrat obliekol, a to z protestu voci tomu hnusnemu pocasiu.

Panstvo nech si povsimne prakticky nevyzehlitelne puky od niekolkorocneho poskladania v satniku, ktore kazdemu muzovi dodaju tolko žiadaný a ženami prudko nedocenený staromládenecký šmrnc.. :D

post-4112-043663400 1308601634.jpg

Odkaz ke komentáři

pred X rokmi som si na Havaji kupil hodvabnu koselu v H-D shope. Tak a prisiel TEN den ked som si ju prvykrat obliekol, a to z protestu voci tomu hnusnemu pocasiu.

Panstvo nech si povsimne prakticky nevyzehlitelne puky od niekolkorocneho poskladania v satniku, ktore kazdemu muzovi dodaju tolko žiadaný a ženami prudko nedocenený staromládenecký šmrnc.. :D

Podobně zaťatý pěstičky mívám, když se při focení snažím zatáhnout břicho!! :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ty mě s těmi hodinkami tak s..eš :crying_anim::D

Odkaz ke komentáři

preco seres, jak seres..? ja vam chlapi nejako nerozumiem.... :D

cerstvy prirastok, 3min po vybaleni z relaxacnej folie a nastaveni casu a datumu:

Nosíš hodinky na obou rukách, že jsou najednou na pravý? :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...