Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Strocek
Odesláno

Dávám trochu se zpožděním. Včerejší zkoušení. Ty Fortisky mi ladí víc bych řekl...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Včerejší kypré boky...

A tohle mají ve Stockholmu na letišti

Návštěvník Alda
Odesláno

Tak já jsem hrozný pesimista. I když mám novou věc, vidím nejdříve nedostatky (jasně MM jich zase tolik nemají) o to je to pak silnější, když už si zvyknu :rolleyes:

Mam to tak nejak podobne. U MM to bylo ze zacatku take takove vlaznejsi. Postupem casu si me ziskavaji stale vic a vic. Nejsou to hodinky bez chyby, ale to nejsou zadne. Myslim, ze to jsou ve sve cenove stale jedny z nejlepsich potapek, byt je jejich datum narozeni tusim r.2000 a navic temer beze zmen, od modelu z konce sedesatych let. Pomer hodnoty mezi pouzdrem-tahem-ciselnikem+ruckama-kalibrem a celkovym zpracovanim, ten je naprosto bezkonkurencni a atakuje mnohem drazsi kousky. Ale to je ciste subjektivni, tak to proste vidim ja.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...