Přejít na obsah

Co máte právě na ruce? [2008-2020]

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 163,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Kid_A

3180

• Vit

3106

• Ondrej71

2537

• siwi

2317

Odesláno (upraveno)

Cesta domov, včera už sa mi to nechcelo dávať, tak trošku neskôr, ale mám ich na ruke aj teraz.

PO :smile_anim:

post-2556-063568200 1312017701.jpg

Upraveno uživatelem robo
Odesláno

Dúfam, že nečakáš na záplavy, keď máš potápky na ruke, ale aj dnes, len stále prší, tak to k tomu speje :crying_anim02:

foto je starsia no momentalne tieto vostoky ked uz je to leto a tak....uprsane :D

Odesláno

Na pazouře mám po výletě vypálenej nápis Suunto, tak jsem se už moc moc těšil na změnu" Ale houby slabota, našel jsem po třech hodinách asi tři mrzáky.

post-364-096385000 1312031368.jpg

Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Klasika

Zpátky na B začátku? :)

Upraveno uživatelem Ondra
Odesláno (upraveno)

Jj, ale uz celkem dlouho - zvlastni je, ze steelfishe mi vzdycky docela vydrzi narozdil od jinych hodinek :)

No bodejť! Taky jsou od té nejlepší hodinářské firmy na světě, že? :lol2: :lol2: Upraveno uživatelem lib
Návštěvník ?po
Odesláno

Jj, ale uz celkem dlouho - zvlastni je, ze steelfishe mi vzdycky docela vydrzi narozdil od jinych hodinek :)

hele spajdy nechci ti tu burzu plevelit, ale kdyby si měl nějaký trenky s vtrulkou tak je 100% beru

Odesláno

Ale houby slabota, našel jsem po třech hodinách asi tři mrzáky.

dnes bylo v lese spousta tědlech smr.dutejch krasavic, ale i něco na smaženici jsme domů donesli.

post-5667-000211000 1312043653.jpg

Odesláno

A prepáč, to som sa sekol, ale vyzerajú perfektne. :smile_anim:

Kdepak, to byl sect kdo prodal cerne SF ;) Ja naposled prodal modre nekdy v roce 2008..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...